14.3 C
Blanes
Bernat Ribera

El lloretenc Bernat Ribera ha passat a formar part de la Federació Espanyola d’esports d’hivern

Amb 18 anys, els seus objectius són ambiciosos, tant pel que fa a la temporada com en el conjunt de la seva trajectòria esportiva.

Bernat Ribera

Darreres Notícies

El lloretenc Bernat Ribera, especialitzat en l’snowboard cross, ha passat a formar part de la Federació Espanyola d’esports d’hivern. Ara acaba de tornar de competir a Àustria, i ja es prepara per participar al gener al circuit de la copa d’europa d’aquesta modalitat.

Amb 18 anys, els seus objectius són ambiciosos, tant pel que fa a la temporada com en el conjunt de la seva trajectòria esportiva. En aquest sentit, no es conforma només en ser el més ràpid, sinó que vol crear el seu propi estil.

L’snowboard cross és un esport de contacte que consisteix en baixar una pista de neu amb salts i altres elements, però -a diferència d’altres descensos- a l’snowbord cross competeixen de 4 a en 4 o de 6 en 6.

Des que ha estat seleccionat per la Federació Espanyola d’esports d’hivern, els seus entrenaments són molt més exigents. I combina les setmanes en pistes de diferents països, com Àustria o Finlàndia, amb les setmanes al CAR de Sant Cugat.

En Bernat treballa per aconseguir espònsors que li permetin ser del tot professional i, per ara, compta amb el suport d’Amargura Cultura.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist