13.7 C
Lloret de Mar
Alguns dels dibuixos de Dani Bruzos que hi ha exposats (Vela Mar)

El lloretenc Dani Bruzos exposa els seus quadres al restaurant Vela Mar

Alguns dels dibuixos de Dani Bruzos que hi ha exposats (Vela Mar)

Darreres Notícies

Lloret serà un dels escenaris de la nova sèrie “Bienvenidos a Edén”, de Netflix

Serà un thriller juvenil protagonitzat per Amaia Abersasturi, Amaia Salamanca, Belinda Pop, Ana Wagener, Guillermo Pfening i Albert Baró.

Miguel Molina, amb l’equip Iron Lynx, guanya les 4 hores de Barcelona

El pilot lloretenc, juntament amb els italians Matteo Cressoni i Rino Mastronardi, va pujar a l’esglaó més alt del podi.

200 persones participen en la campanya de donació de sang a Lloret de Mar

Al Centre Cívic del Rieral, es van registrar 51 donacions i 8 oferiments, mentre que al Teatre, es van fer 116 donacions i 19 oferiments.

L’Institut Rocagrossa organitza una jornada per conèixer la formació professional dual

L’esdeveniment es durà a terme aquest dimarts, al Teatre Municipal, al llarg de tot el matí: de 9h a 13h.

L’escola Immaculada Concepció participa al concurs VideoMAT, amb alumnes de Primària

En aquest certamen, els alumnes posen de manifest aplicacions de les matemàtiques o la seva presència en l’entorn a través de vídeos.

El restaurant Vela Mar, al passeig de Sa Caleta, acull una exposició de l’artista lloretenc Dani Bruzos. Són un total de 14 quadres molt variats, tal com ha explicat ell mateix.

Els clients poden comprar qualsevol dels quadres que hi ha exposats. De moment, hi ha aquestes obres, però la idea és anar-les canviant.

Dani Bruzos
Dani Bruzos

Durant el confinament de la primavera passada, Dani Bruzos va aprofitar el temps a casa per crear molt. L’artista assegura que té ganes i idees per temps. Sobre el seu estil, no es vol encasellar en res concret i diu que és molt variat.

“Faig una mica de tot. Sobretot m’agrada el surrealisme i el cubisme, que és on em trobo millor”

Dani Bruzos

Poder exposar les seves obres en un restaurant com el Vela Mar és una bona oportunitat per a Dani Bruzos, que anima altres restauradors i comerciants a obrir les seves portes als artistes locals.

Alguns dels dibuixos de Dani Bruzos que hi ha exposats (Vela Mar)
Alguns dels dibuixos de Dani Bruzos que hi ha exposats (Vela Mar)

Precisament, el responsable del Vela Mar, Marc Linares, explica que la seva intenció és donar cabuda als artistes del municipi en el seu establiment. Pel que fa a l’exposició de Dani Bruzos, assegura que el seu art quadra molt bé amb l’estètica del local.

Les persones interessades en comprar algun dels quadres de Dani Bruzos han de demanar-lo al Vela Mar o contactar directament amb l’artista a través del seu perfil d’Instagram: @danielbruzos_artwork. Bruzos també s’ofereix a fer quadres personalitzats.

- Publicitat -

El + Vist

Lloret impulsa un Pla de Sostenibilitat Turística per als propers 4 anys

L’alcalde, Jaume Dulsat, ha explicat que es tracta d’un projecte pioner, transversal, interdisciplinari i integrador, que té en compte tots els aspectes de Lloret de Mar, “com a destinació turística i també com a ciutat”.