4.2 C
Lloret de Mar

El lloretenc Met Pery torna de Saragossa molt content de la seva actuació com a Dj JCKD

Met Pery ha pogut formar part de la festa gràcies a les votacions del públic a través de la xarxa, en un concurs que es va fer a principis de setembre.

Dj JCKD
Dj JCKD

Darreres Notícies

El dj lloretenc Met Pery ha participat en una festa de música bass i dubstep, que s’ha fet aquest mes de setembre a Saragossa. L’esdeveniment ha comptat amb discjòqueis de renom internacional, coneguts per actuar a grans festivals com els de Tomorrowland.

servicios profesionales jimenez

Met Pery ha pogut formar part de la festa gràcies a les votacions del públic a través de la xarxa, en un concurs que es va fer a principis de setembre. Les valoracions són molt positives.

Met Pery punxant (Instagram)

Met Pery assegura que els organitzadors van quedar molt contents amb la seva actuació i espera que tot plegat li permeti fer un pas endavant destacat en la seva trajectòria com a discjòquei.

El lloretenc, que actua sota el nom artístic de JCKD, és enginyer en Producció Musical i des de fa molts anys es dedica a punxar. Ara, però, vol aconseguir dedicar-se de manera professional a fer la seva pròpia música.

spot_img

El + Vist