9.4 C
Lloret de Mar

El lloretenc Ricard Verdalet demana suport per participar a l’Uniraid 2021

Amb Adrià Rosell formen el Riad Team. L'Uniraid és una cursa solidària per a estudiants universitaris, que consta d'un itinerari de nou dies pel desert del Marroc.

Ricard Verdalet i Adrià Rosell amb el seu Ford Focus
Ricard Verdalet i Adrià Rosell amb el seu Ford Focus

Darreres Notícies

El lloretenc Ricard Verdalet participarà en la desena edició de l’Uniraid, que es disputarà al febrer del 2021 al Marroc. Es tracta d’una cursa solidària per a estudiants universitaris d’entre 18 i 28 anys, que consta d’un itinerari de nou dies pel desert.

Verdalet correrà acompanyat del barceloní Adrià Rosell que és company de classe i, precisament, va ser qui va convèncer el lloretenc per participar a la prova. Tots dos creen el Riad Team.

L’Uniraid es presenta com un viatge-aventura en què els participants hauran de completar sis etapes navegant amb un roadbook. Durant el recorregut, hauran de superar diversos obstacles, reptes i proves de tota mena, amb l’objectiu de creuar el Marroc de nord a sud. Un recorregut durant el qual hauran d’entregar 40 quilos de material solidari als llogarets del desert.

Verdalet i Rosell (Riad Team)

Per aconseguir aquests 40 quilos, l’equip demana la màxima col·laboració, especialment a escoles o ONG que puguin aportar material escolar.

Entre les sis etapes trobem zones com Tànger, Rich, Tazzarine o Marrakech, entre altres. S’hauran de superar amb un cotxe de més de 20 anys d’antiguitat, passant per carreteres de muntanya, pistes, sorra i dunes. En el cas d’en Ricard i l’Adrià, conduiran un Ford Focus del 2000 que acaben de comprar, però que ja s’ha utilitzat per a altres ral•lis.

El Ford Focus (Riad Team)

Aquesta serà la primera vegada que tots dos participaran en una cursa d’aquestes característiques i ho fan amb moltes ganes, però també amb molta incertesa.

Demanen a tothom que pugui que col•labori amb la causa i ofereixen tres possibilitats: aportar material escolar, fer un donatiu com a espònsor –i lluiran el logotip al cotxe– o bé col•laborar-hi ajudant-los a posar a punt el vehicle –una ajuda que demanen especialment als tallers mecànics. Per contactar amb l’equip, es pot fer a través d’Instagram al compte @riadteam_ o bé al correu electrònic [email protected]

L’Uniraid està programat del 13 al 21 de febrer del 2021, sempre i quan la situació de pandèmia ho permeti.

spot_img

El + Vist