12.2 C
Blanes
El sènior masculí (Bàsquet Lloret)

El masculí del Bàsquet Lloret competirà a Supercopa Catalana la propera temporada

Es tracta d’una nova categoria que se situarà entre l’actual Copa Catalunya i la Lliga EBA.

El sènior masculí (Bàsquet Lloret)

Darreres Notícies

El sènior masculí del Bàsquet Lloret jugarà la pròxima temporada en la Supercopa Catalana. Es tracta d’una nova categoria que se situarà entre l’actual Copa Catalunya i la Lliga EBA.

Aquest ascens s’ha conegut aquesta setmana passada, després de finalitzar la temporada en el quart lloc de la classificació. Ha estat un any molt positiu per l’entitat, que s’estrenava per primera vegada en la seva història en la categoria de Copa Catalunya.

En una temporada molt igualada i disputada, el Bàsquet Lloret, recordem, ha estat capaç de guanyar 15 dels 26 partits jugats. Finalment, han pogut obtenir un total de 41 punts, i s’han quedat a 4 de distància del primer classificat, que ha estat el Sants Barcelona, seguit del Montgat i El Masnou.

D’aquesta manera, el sènior masculí del Bàsquet Lloret suma dos ascensos en dos anys. L’entrenador, Marc Ciurana, assegura que, quan van comprar la plaça de Primera Catalna, en cap moment s’imaginaven que, en dos anys, es plantarien a dues lligues superiors, la qual cosa considera que és “un orgull per a tot el club”. Pel que fa a la nova temporada, l’objectiu està clar: “L’objectiu serà el mateix que quan vam sortir primera catalana: intentar competir tots els partits, intentar fer-nos forts a casa i, a mesura que vagi avançant la temporada, veure on estem”.

“Encadenar dos ascensos seguits és fruit d’un molt bon treball i la veritat que és un somni que s’està complint”

Marc Ciurana

Aquest podria no ser l’únic ascens que se celebri aquest estiu. Des de l’entitat treballen amb l’escenari que, en unes setmanes, se’ls comuniqui que el sènior femení també puja de categoria. Les jugadores de Dami Sosa van finalitzar el campionat quartes i, en aquest cas, l’ascens seria de Primera Catalana a Copa Catalunya. 

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist