24.1 C
Lloret de Mar
Els voluntaris del MIC, en una edició anterior.

El MIC de futbol base reuneix 400 voluntaris

Es formen a partir d'avui a l'hotel Olympic, una de les seus del torneig de futbol base internacional.

Els voluntaris del MIC, en una edició anterior.

Darreres Notícies

Aquest dimecres arrenca un dels esdeveniments esportius més esperats de Setmana Santa. Es tracta del MIC, un dels tornejos de futbol base de més prestigi al mon. Se celebra la 21a edició, amb Lloret de Mar com una de les seus principals.

Enguany, el MIC presenta xifres rècord, amb 360 equips de 34 països, amb un total de 7.000 participants entre jugadors i entrenadors. Son unes dades molt similars a les de l’edició del 2019, l’última abans de la pandèmia.

Un ingredient indispensable, per a la bona organització, són els voluntaris, que sumen fins a 400 persones. Avui es troben a Lloret -en concret, a l’hotel Olympic- per rebre la formació corresponent. Albert Bori, Project Manager del MIC, explica que “fan una feina molt important al camp, comunicant resultats i verificant diferents aspectes, així com la rebuda dels equips”.

Els voluntaris solen ser estudiants que es formen en carreres com la fisioteràpia, que estan vinculades a l’esport. Alguns d’ells, gràcies al MIC, fan el salt després a l’esport professional. La majoria d’ells, que venen de tot arreu, parlen diferents idiomes.

Aquest dimecres al matí comencen els primers partits del MIC. La inauguració es farà el mateix dimecres a la tarda a l’Estadi de Vilatenim, a Figueres. La competició s’allargarà fins el proper Diumenge de Pasqua.

spot_img

El + Vist