14.8 C
Lloret de Mar

El mossèn acusa l’Ajuntament d’inútils o de tenir mala intenció en fer soroll mentre hi ha missa

Mossèn Josep Maria Castellà critica que l'Ajuntament organitzés activitats musicals mentre se celebrava missa.

L'actuació a la plaça de l'església
L'actuació a la plaça de l'església

Darreres Notícies

Mossèn Josep Maria Castellà critica que l’Ajuntament organitzés activitats musicals mentre se celebrava missa. Els fets van passar el 20 de desembre, quan el Consistori i l’associació de comerciants van organitzar una sèrie d’activitats a la plaça de l’església per fomentar les compres nadalenques a la vila. Dues de les activitats van ser un concert i una batucada, que van coincidir amb la missa de les sis de la tarda i la de les vuit del vespre. Un fet que va indignar molt al mossèn, que en declaracions a l’Espai Interreligiós de dissabte a la ràdio de Lloret va acusar l’Ajuntament de ser uns “inútils” o de tenir “mala intenció” i va demanar “més sensibilitat a l’hora de donar permisos”.

El mossèn recorda que fa molts anys que els horaris de missa de dissabte a la tarda són els mateixos i per això considera que s’hauria de tenir precaució amb les activitats que s’organitzen a la plaça de l’església a la mateixa hora.

La resposta de l’equip de govern l’ha donat el regidor de Comerç, Jordi Orobitg, que assegura que “en cap cas la voluntat de la regidoria ni de l’Associació de Comerciants no ha estat voler ofendre ni pertorbar l’exercici religiós de cap persona”. Tot i així, recorda el dret dels veïns a gaudir de la via pública.

Jordi Orobitg també lamenta que el mossèn no s’hagi dirigit directament a ningú de l’Ajuntament abans de fer aquestes declaracions a la ràdio.

spot_img

El + Vist