Dimarts, 2 març 2021
12.7 C
Lloret de Mar
L'actuació a la plaça de l'església

El mossèn acusa l’Ajuntament d’inútils o de tenir mala intenció en fer soroll mentre hi ha missa

Mossèn Josep Maria Castellà critica que l'Ajuntament organitzés activitats musicals mentre se celebrava missa.

L'actuació a la plaça de l'església

Darreres Notícies

L’Ajuntament pagarà la retroactivitat de les beques menjador des del 15 de setembre

Tots els grups de l'oposició han criticat la mala gestió de l'equip de govern a l'hora d'atorgar les beques, tot i que celebren que es pagui la retroactivitat.

L’Ajuntament de Lloret de Mar dona suport a impulsar una Llei d’Amnistia

Així s'ha aprovar arran d'una moció de Junts per Lloret i ERC, amb el suport de Força Lloret i l'abstenció dels regidors no adscrits. Cs, Lloret en Comú i PSC, molt crítics, hi han votat en contra.

Lloret tindrà un Consell Municipal de les Arts i la Cultura

Així s'ha aprovat per unanimitat al ple d'aquest dilluns amb l’objectiu d'enfortir l’activitat i el teixit cultural de la població i la seva projecció cap a l’exterior.

Les terrasses hauran de tancar-se a la una, excepte en les zones turístiques

És una de les principals novetats de l'ordenança de via pública, que aquest dilluns s'ha aprovat de manera definitiva.

El govern assegura que les escoles apliquen correctament els protocols de ventilació

El ple ha aprovat una moció de Cs amb una esmena a la totalitat del govern per recordar a les direccions de les escoles la importància de seguir les orientacions de ventilació de la Generalitat.

Mossèn Josep Maria Castellà critica que l’Ajuntament organitzés activitats musicals mentre se celebrava missa. Els fets van passar el 20 de desembre, quan el Consistori i l’associació de comerciants van organitzar una sèrie d’activitats a la plaça de l’església per fomentar les compres nadalenques a la vila. Dues de les activitats van ser un concert i una batucada, que van coincidir amb la missa de les sis de la tarda i la de les vuit del vespre. Un fet que va indignar molt al mossèn, que en declaracions a l’Espai Interreligiós de dissabte a la ràdio de Lloret va acusar l’Ajuntament de ser uns “inútils” o de tenir “mala intenció” i va demanar “més sensibilitat a l’hora de donar permisos”.

El mossèn recorda que fa molts anys que els horaris de missa de dissabte a la tarda són els mateixos i per això considera que s’hauria de tenir precaució amb les activitats que s’organitzen a la plaça de l’església a la mateixa hora.

La resposta de l’equip de govern l’ha donat el regidor de Comerç, Jordi Orobitg, que assegura que “en cap cas la voluntat de la regidoria ni de l’Associació de Comerciants no ha estat voler ofendre ni pertorbar l’exercici religiós de cap persona”. Tot i així, recorda el dret dels veïns a gaudir de la via pública.

Jordi Orobitg també lamenta que el mossèn no s’hagi dirigit directament a ningú de l’Ajuntament abans de fer aquestes declaracions a la ràdio.

- Publicitat -

El + Vist

Oferir experiències per al turisme familiar, pot marcar la diferència a Lloret de Mar

Aquesta és una de les recomanacions que fa la consultora Castro a Lloret de Mar, per millorar la seva competitivitat amb el turisme familiar.

El govern assegura que les escoles apliquen correctament els protocols de ventilació

El ple ha aprovat una moció de Cs amb una esmena a la totalitat del govern per recordar a les direccions de les escoles la importància de seguir les orientacions de ventilació de la Generalitat.

Consulta l’ordre del dia del ple del dilluns 1 de març (16:30 hores)

CONVOCATÒRIA PLE ORDINARI Data: Dilluns, 1 de març de 2021Hora: 16:30 h.Lloc: Es farà de manera telemàtica