26.1 C
Lloret de Mar
El Museu del Mar de Lloret

El Museu del Mar acull uns tallers infantils en idiomes per descobrir el patrimoni i passat de Lloret

Les activitats s'adrecen a un públic familiar i giren al voltant de la pesca i el cacau.

El Museu del Mar de Lloret

Darreres Notícies

Aquest estiu es duen a terme tallers infantils en idiomes, en anglès i francès, al Museu del Mar. Estan adreçats a un públic familiar, amb l’objectiu de descobrir el patrimoni de Lloret i el seu passat, a través de la pesca i el cacau.

El primer, ha començat aquest mes de juliol. Es tracta d’una activitat en què els nens i nenes fan el seu propi joc de pescar i coneixen elements contaminants que hi ha al mar. Més tard, a l’agost, es durà a terme un taller infantil que girarà al voltant del cacau. L’objectiu és que els petits aprenguin d’on prové aquest aliment i decorin una peça amb xocolata.

Des de Lloret Turisme consideren que és important programar aquest tipus d’activitats. La seva gerent, Elizabeth Keegan, explica que “com a destinació de turisme familiar és important que les famílies que ens visiten puguin descobrir el patrimoni d’una forma lúdica”.

Aquests tallers s’adrecen a les famílies que passen l’estiu a Lloret. En aquest sentit, s’informa de les activitats a una vuitantena d’hotels i també es fa difusió a través de les xarxes socials. Elizabeth Keegan destaca que a través de les dues propostes es pot conèixer la història de Lloret. Amb el taller de pesca, els orígens mariners, i a través del cacau, el llegat indià.

Les propostes tenen lloc cada dimarts i dimecres, a partir de les 18h. S’adrecen a nens i nenes a partir de 4 anys, que han de venir acompanyats d’una persona adulta.

D’altra banda, aquest estiu també es fan visites guiades al cementiri. Des de Lloret Turisme asseguren que és un espai excepcional i poc conegut, que sempre ha tingut molt d’èxit. Lloret Turisme també organitza la ruta indiana i la visita a Can Font en idiomes.

spot_img

El + Vist