7.3 C
Lloret de Mar

El nou distintiu de la zona verda es podrà començar a demanar aquest dimecres

Tot i així, no cal córrer perquè els distintius que es van activar l’any passat seran vàlids fins al 28 de febrer.

Un aparcament de zona verda, al nucli antic
Un aparcament de zona verda, al nucli antic

Darreres Notícies

Aquest dimecres, 11 de gener, es podran començar a sol·licitar els nous distintius per aparcar als espais de zona verda de Lloret. Tot i així, no cal córrer perquè els distintius que es van activar l’any passat seran vàlids fins al 28 de febrer. El nou distintiu que s’obtingui es podrà utilitzar des de l’1 de març d’aquest any fins al 29 de febrer del 2024.

servicios profesionales jimenez

Les persones empadronades i amb un vehicle que tributi l’impost de circulació a Lloret, hauran de fer la sol·licitud a través de la secció de Mobilitat de la pàgina web de l’Ajuntament (aquí), on el tràmit serà automàtic quan indiquin el DNI del titular i la matrícula. En la resta de casos, però, caldrà fer la sol·licitud a través d’una instància o bé enviant un correu electrònic a [email protected]

Les persones que el 2022 no van sol·licitar el distintiu hauran d’esperar a l’1 de març per poder gaudir dels beneficis de la zona verda.

Una de les novetats a tenir en compte és que les persones que facin el tràmit abans del març rebran el distintiu a casa, mentre que la resta hauran de recollir-lo a la comissaria de la Policia Local.

Recordem que les zones verdes permeten als vehicles amb el distintiu de resident estacionar gratuïtament pel temps preestablert en cada cas. D’aquesta manera, es promou la rotació de vehicles. El regidor de Mobilitat, Cristian Fernández, conclou que “ara és més fàcil trobar aparcament al nucli antic i al carrer Girona, on hi ha el CAP-1″.

Recordem que, a l’aparcament de la Sardana, la zona verda només estarà activa fins al 28 de febrer. Al març ja passarà a ser un aparcament de pagament municipal fins que acabi l’estiu.

spot_img

El + Vist