7.6 C
Lloret de Mar

El nou femení del Lloret Esportiu Futbol Sala deixa bones sensacions en l’inici de lliga

El club feia temps que treballava per crear un equip de noies i l'ha inscrit en lligues federades perquè s'acostumin a competir i adquireixin els valors de l'esport.

L'equip femení (Lloret Esportiu Futbol Sala)
L'equip femení (Lloret Esportiu Futbol Sala)

Darreres Notícies

El nou equip femení del Lloret Esportiu Futbol Sala ja ha començat a disputar els primers partits de lliga. Es tracta d’un conjunt format per onze noies: sis de categoria infantil, que estudien primer d’ESO, i cinc de categoria aleví, que fan sisè de primària.

Des del club, es mostren molt satisfets per haver iniciat aquest projecte, que fa anys que perseguien, segons ha explicat un dels responsables de l’àrea esportiva, Manuel Damas.

“És un projecte que fa diversos anys que intentem arrencar i no ho hem pogut fer fins ara, estem molt il·lusionats per poder tenir un equip de nenes”

Manuel Damas

Després de diversos entrenaments, el Lloret Esportiu Futbol Sala ha inscrit l’equip en lligues federades, per tal que les participants s’acostumin a competir i puguin adquirir valors com l’esforç i la superació personal.

“Aquest any, hem inscrit l’equip en competició perquè entenguin què significa competir i aprendre valors com el sacrifici, l’ajuda, el suport o intentar superar-se a elles mateixes i al rival”

Manuel Damas

Fins al moment, han jugat dos partits de lliga i, tot i que no han pogut guanyar, han deixat una molt bona imatge. Des de l’entitat, animen a totes les nenes que ho vulguin a participar en el seu equip.

spot_img

El + Vist