18 C
Lloret de Mar

El PIAI creu que cal acabar amb la brutícia i contaminació al fons del mar

A més, la formació també proposa canviar d’ubicació l’aparcament de Sa Caleta per aprofitar l’espai i fer-hi un centre gastronòmic cultural.

Entrevista del PIAI a Sergio Infante
Entrevista del PIAI a Sergio Infante

Darreres Notícies

El PIAI critica la brutícia i contaminació que hi ha al fons del mar. Ho ha posat de relleu amb una entrevista que el candidat, Àlex Maset, ha fet a Sergio Infante, instructor de submarinisme i activista del busseig ecològic. A més, la formació també proposa canviar d’ubicació l’aparcament de Sa Caleta per aprofitar l’espai i fer-hi un centre gastronòmic cultural.

servicios profesionales jimenez

El PIAI també ha entrevistat l’skater Antonio Jesús Rodríguez per fer palesa la necessitat de renovar i ampliar l’actual skatepark.

D’altra banda, la formació liderada per Àlex Maset vol canviar la imatge dels carrers de Lloret, començant pel nucli antic i seguint per les entrades de la vila. El candidat, Àlex Maset, proposa, per això, elaborar una ordenança que ho reguli. A més, també exposa la idea de connectar culturalment els barris de Lloret.

Dins de les propostes d’Entorn i Sostenibilitat, la formació també vol crear bonificacions fiscals per a la gestió de residus i rehabilitació de façanes, a banda d’adaptar les barreres arquitectòniques. D’altra banda, el Piai aposta per reorientar la Festa Major de Sant Romà amb una festa intercultural de barris.
 

spot_img

El + Vist