16 C
Lloret de Mar

El PIAI vol convertir el centre modern en una escola d’art i humanitats

És la proposta que ha presentat avui la formació en una entrevista a la instructor de ball Sonia Molina, directora de l’escola Il Movimento.

Entrevista amb Sonia Molina
Entrevista amb Sonia Molina

Darreres Notícies

El PIAI vol aprofitar el centre modern per fer-hi una escola d’art i humanitats. És la proposta que ha presentat avui la formació en una entrevista a la instructor de ball Sonia Molina, directora de l’escola Il Movimento.

servicios profesionales jimenez

A més, el PIAI creu que s’haurien de fer accions per preservar l’art amb què ja compta el municipi i que actualment no està en gaires bones condicions, com el monument de l’Àngel.

D’altra banda, ahir el Piai va entrevistar el jove Pepelu, tècnic superior d’integració social, estudiant d’Educació Social i responsable de l’esplai Xoc. La formació va aprofitar per parlar de Joventut i dels programes de promoció de la salut que proposa, a través de la celebració de dies internacionals que promoguin hàbits saludables i de programes de prevenció de conductes de risc per a joves.

Entrevista amb Pepelu (NRLL)

El Piai també vol crear un viver d’empreses en edificis municipals ja existents i tant per a joves com per a adults emprenedors.

spot_img

El + Vist