27.2 C
Lloret de Mar
Un plenari anterior a l'Ajuntament de Lloret.

El ple de Lloret ha d’aprovar que es faci el tram del camí de ronda entre Cala Gran i Cala Trons

La sessió també ha d’aprovar un segon pla d’igualtat d’oportunitats entre homes i dones a l’Ajuntament, així com dues mocions de l'oposició.

Un plenari anterior a l'Ajuntament de Lloret.

Darreres Notícies

Avui hi ha ple ordinari a l’Ajuntament de Lloret de Mar, en què es preveu aprovar que es faci el projecte de camí de ronda de la part nord, és a dir, del tram que va de la Cala Gran a Cala Trons.

La sessió també ha d’aprovar un segon pla d’igualtat d’oportunitats entre homes i dones a l’Ajuntament, des d’aquest 2022 fins l’any 2026.

Dins la part de control, l’oposició té presentar dues mocions. Ciutadans proposa crear un protocol d’ús de les xarxes socials del consistori. El regidor i portaveu Jordi Hernández argumenta que “és un protocol necessari ja que la info que arriba als veïns ha de ser imparcial”.

L’altre grup de l’oposició que presenta una moció és el PSC, que demanar dotar la comissaria de la policia d’un arc de seguretat que detecti metalls.

El ple -que compta amb 18 punts en l’ordre del dia- també ha de donar compte de les mesures adoptades per garantir l’abastament d’aigua potable a les urbanitzacions Lloret Residencial i Mont Lloret.

La sessió d’aquest dilluns, que comença a les 18h, la podreu seguir en directe als canals de Facebook i Youtube de la ràdio, a més del web de l’emissora i al 90.2 de la FM.

Consulta l’ordre del dia en aquest enllaç.

spot_img

El + Vist