11.7 C
Lloret de Mar

El Premi Joan Llaverias busca un nou conte de temàtica lloretenca

Les obres es poden presentar fins al 3 d'abril i el premi, dotat amb 1.000 euros, s'entregarà a la Festa de la Cultura Lloretenca, el 20 d'abril.

Alguns dels llibres de la col·lecció Joan Llaverias
Alguns dels llibres de la col·lecció Joan Llaverias

Darreres Notícies

Convocada una nova edició del Premi Joan Llaverias, el concurs de contes infantils vinculats amb Lloret de Mar. Serà ja la 16a edició.

servicios profesionales jimenez

El regidor d’Educació, Albert Ferrández, recorda que les obres que es presentin han de ser originals i tractar un tema relacionat amb el municipi.

“El jurat valora que els contes siguin originals, en català i que siguin genuïns, amb temàtica lloretenca”

Joan Llaverias

Les obres guanyadores sempre es publiquen per unir-les a la col·lecció Joan Llaverias, que ja compta amb un bon cruix de contes lloretencs.

“Amb els més petits, es poden explicar històries del nostre municipi d’una altra manera i es pot reforçar anant a veure el paratge del qual parli o el monument o explicant la història a què fa referència”

Albert Ferrández

A banda de la publicació del conte, el premi és de 1.000 euros i s’entregarà en el marc de la Festa de la Cultura Lloretenca, el 20 d’abril.

Les persones interessades tenen temps de presentar les seves propostes fins al 3 d’abril, a la secció d’Educació de l’Ajuntament. Les bases es poden consultar al web municipal.

spot_img

El + Vist