22.6 C
Lloret de Mar

El premini mixte del Bàsquet Lloret aconsegueix el títol de lliga en el tram final de temporada

El del premini mixte és un dels resultats més destacats de l'entitat, que ja treballa per preparar el pròxim curs.

El premini mixte, aquesta temporada
El premini mixte, aquesta temporada

Darreres Notícies

El premini mixte del Bàsquet Lloret s’ha proclamat campió de lliga, en aquest final de temporada. El director esportiu del club, Quique Gonzalo, es mostra satisfet per aquest resultat i, sobretot, per la cohesió que ha fet l’equip, format per 14 nens i nenes de diferents edats.

El premini mixte celebrant la lliga (Bàsquet Lloret)

El del premini mixte és un dels resultats més destacats de l’entitat, que ja treballa per preparar el pròxim curs. Aquest any, el club ha comptat amb 11 equips, a banda de l’escoleta, per a nens i nenes que comencen a fer les primeres passes en el món del bàsquet. Quique Gonzalo posa de relleu que el més important és consolidar l’afició pel bàsquet en els més petits.

Les valoracions que es fan des del club són molt positives, especialment pel que fa al creixement dels equips femenins, en un moment en què el bàsquet femení passa per hores baixes. Sobre l’Uni Girona, Quique Gonzalo creu que està molt bé tenir un club referent a prop de casa, però remarca que un club local ha de treballar perquè els petits s’emmirallin en els propis sèniors.

De cara a la temporada vinent, el director esportiu es marca la fita d’incrementar el nombre d’equips, tant femenins com masculins, i seguir creant il·lusió en la base.

spot_img

El + Vist