20.6 C
Lloret de Mar
Felipe Cerro, un home d'esperit lluitador

El primer torneig del Bàsquet Lloret serà un Memorial a Felipe Cerro

El club vol tenir un record per al president de l'entitat que va morir el febrer del 2019, als 42 anys.

Felipe Cerro, un home d'esperit lluitador

Darreres Notícies

El torneig del Bàsquet Lloret d’aquest cap de setmana s’anomenarà Memorial Felipe Cerro, en record al president del club que va morir el febrer del 2019, als 42 anys.

Cerro estava vinculat a l’entitat des que la seva filla va començar a jugar al club, el 2012. El 2017, quan l’anterior junta va decidir retirar-se, va agafar les regnes i es va convertir en el nou president del Bàsquet Lloret. Casat i amb dos fills, també va tenir una participació molt activa a l’AMPA de l’escola Pere Torrent.

Felipe Cerro en un acte a l'Ajuntament, com a president del Bàsquet Lloret
Felipe Cerro en un acte a l’Ajuntament, com a president del Bàsquet Lloret

Fa temps que el club volia retre-li homenatge, però la pandèmia ho ha retardat. Ara, per fi, arriba el moment amb el primer torneig que organitza l’entitat, tal com ha explicat l’actual president, Jordi Palacín.

“Fa tres anys ens va deixar el nostre amic i estimat Felipe Cerro i li volíem retre un homenatge, amb el primer Memorial Felipe Cerro”

Jordi Palacín

El torneig, de les categories cadet i júnior, es disputarà dissabte per als equips masculins i diumenge, per als femenins. En tots dos casos, es farà una lligueta amb finals i tots els equips tindran el seu trofeu. A més, l’esdeveniment comptarà amb un concurs de triples, una competició d’habilitats i diferents sortejos.

Hi participaran un total de 13 equips provinents de les comarques gironines i barcelonines. Una xifra que portarà al pavelló del Molí uns 180 jugadors i que satisfà molt el Bàsquet Lloret, que espera organitzar més tornejos per a altres categories al llarg de la temporada.

spot_img

El + Vist