18 C
Lloret de Mar

El PSC es reuneix amb les Kellys de Lloret de Mar

Les cambreres de pis -que sovint han de prendre medicació per poder fer la seva feina- exigeixen que es facin complir els convenis col·lectius que regulen el sector.

Adrià Lamelas i Sonia Guerra, en la trobada amb les Kellys al Puntet.
Adrià Lamelas i Sonia Guerra, en la trobada amb les Kellys al Puntet.

Darreres Notícies

El PSC s’ha reunit amb les Kellys de Lloret de Mar per tal de recollir les opinions del col·lectiu, amb la vista posada en l’inici de la temporada turística. En la trobada, el cap de llista per Lloret, Adrià Lamelas, ha estat acompanyat de Sonia Guerra, diputada al Congrés i portaveu de la Comissió de Drets Socials i Secretaria de Polítiques Feministes del PSC.

servicios profesionales jimenez

Durant el col·loqui, les cambreres de pis -que sovint han de prendre medicació per poder fer la seva feina- han exigit que es facin complir els convenis col·lectius que regulen el sector.

Adrià Lamelas opina que “el col·lectiu representa moltes dones de Lloret, calen campanyes de conscienciació als turistes i fer complir els convenis que afecten les Kellys per tenir un treball digne”.

Lloret de Mar és una de les principals destinacions turístiques de sol i platja de Catalunya, Espanya i bona part d’Europa. Una quantitat important de les dones de la vila treballa en hotels del municipi.

spot_img

El + Vist