7.5 C
Lloret de Mar
El Racó d'en Pere

‘El Racó d’en Pere’, un espai virtual que ofereix material per als docents

Són un blog i un compte d'Instagram creats pel mestre lloretenc Pere Serrano, que penja sobretot material didàctic i jocs, com adaptacions als clàssics 'Qui és qui?' o 'Dobble'.

El Racó d'en Pere

Darreres Notícies

El lloretenc Pere Serrano, mestre de primària i educació física de l’escola Pompeu Fabra, ha creat El racó d’en Pere, un blog i un compte d’Instagram per poder compartir a les xarxes idees i recursos per als docents.

Va decidir crear el compte aquest estiu mateix, quan començava a preparar el nou curs escolar i es va adonar que tenia molt de material que podria ser útil per a altres mestres.

Pere Serrano

La seva intenció inicial era crear només un compte d’Instagram, però atès l’èxit que va tenir i la demanda de material per part dels seguidors va decidir penjar tot el material en un blog, que porta el mateix nom.

Així doncs, tant a Instagram com al blog publica diferents activitats interactives i jocs perquè els alumnes puguin aprendre de la manera més divertida possible, com adaptacions dels populars jocs Qui és qui? o Dobble. A més, encarat al nou curs que estem a punt de començar, ha creat uns cartells divertits que pretenen animar els alumnes a dur la mascareta.

La intenció del mestre és ser molt actiu i anar penjant tot el material que pugui a través d’El racó d’en Pere.

spot_img

El + Vist