7.3 C
Lloret de Mar

El Rally de Lloret arriba a la xifra rècord de 160 inscrits

La prova de motor, que arriba a la 10a edició, tindrà lloc els dies 10 i 11 de febrer amb un 15% de participació internacional.

El Peugeot d'en Micky Labarias (Photography Gisel)
El Peugeot d'en Micky Labarias (Photography Gisel)

Darreres Notícies

El desè Rally de Lloret compta ja amb 160 inscrits. Es tracta d’una xifra rècord, per a la que serà una edició molt especial i amb diverses novetats. D’aquests 160 participants ja confirmats, un 15% són internacionals. La majoria provenen de França, però també hi haurà corredors d’Escòcia, Alemanya, Països Baixos i Mèxic.

servicios profesionales jimenez

Tot i que encara queden dies pel tancament de les inscripcions, que serà el 3 de febrer, queda clar el gran interès que hi ha per participar en la desena edició del Rally de Lloret. No només hi ha èxit en el ritme d’inscripcions pels cotxes moderns, sinó que també hi ha una gran afluència en vehicles clàssics, en les categories de Regularitat i Velocitat. Guillem Pérez, un dels organitzadors, es mostra “molt satisfet, estem en el camí de recuperar els grans moments viscuts amb el Rally de Lloret”.

A banda, també cal destacar que el Rally comptarà amb 20 inscrits de la categoria Rally 2. Es tracta de vehicles del màxim nivell en les competicions europees i equips habituals en el Supercampionat d’Espanya de Rallys.

El regidor de Promoció Econòmica, Jordi Orobitg, destaca el bon nivell organitzatiu que té la prova, amb l’empresa V-Line, i la presència de competidors internacionals.

El desè Rally de Lloret se celebrarà els dies 10 i 11 de febrer. En la primera jornada, al matí, hi haurà les verificacions tècniques, al Pavelló d’Esports, i el servei d’assistència, a l’Avinguda del Rieral. A la tarda, es podrà gaudir del Parc tancat, al Passeig Marítim, mentre que la sortida de les primeres etapes està prevista a un quart de sis de la tarda. El Rally acabarà el dia 11, amb l’entrega de premis, a la nit, al pòdium del Passeig Marítim.

spot_img

El + Vist