17.4 C
Lloret de Mar

El Rocagrossa és dels pocs instituts de Catalunya que ofereixen el nou Batxillerat general

S'adreça a alumnes que no tenen clar quina branca de batxillerat volen cursar.

Presentació del nou curs (Institut Rocagrossa)
Presentació del nou curs (Institut Rocagrossa)

Darreres Notícies

L’institut Rocagrossa és un dels pocs de Catalunya que ofereixen el nou Batxillerat general. A més, com a novetat aquest curs també ofereix el grau bàsic per a alumnes de 3r i 4t d’ESO.

servicios profesionales jimenez

El director, Quique Molina, ha explicat que el Batxillerat general s’adreça a aquells alumnes que tenen clar que volen seguir estudiant, però que no han decidit quina branca de batxillerat prefereixen.

“D’aquesta manera, l’alumne pot anar descobrint què és el que li agrada més, en què destaca més, i així té dos anys per anar decidint quin és el seu itinerari”

Quique Molina

El centre encara té algunes places disponibles del batxillerat general.

Pel que fa al grau bàsic, s’adreça a alumnes que encara estan en edat d’educació obligatòria, però que, pel motiu que sigui, tenen dificultats per treure’s el graduat. Aquesta opció, els permet aconseguir el títol en un període més llarg, però amb una competència professional. En el cas del Rocagrossa, s’ofereix el grau bàsic d’accés i conservació d’instal·lacions esportives.

“Se’ls fa un itinerari una mica més llarg, d’un curs més, però acabaran amb el graduat escolar exactament igual als que facin ESO, però afegiran una competència professional”

Quique Molina

D’altra banda, el centre seguirà treballant aquest curs amb el programa Magnet, en col·laboració amb el CEAB (Centre d’Estudis Avançats de Blanes). El proper 30 de setembre, per exemple, durà a terme una sèrie d’activitats amb motiu de la nit de la recerca europea. I el Rocagrossa segueix treballant amb el projecte de qualitat i millora contínua, que els ha de portar a aconseguir, d’aquí un parell de cursos, el segell de qualitat ISO 9001.

spot_img

El + Vist