20 C
Lloret de Mar
Institut Rocagrossa

El Rocagrossa organitza una jornada per donar a conèixer la formació dual

Durant l’acte del proper dimarts, hi intervindran ponents com Marta Eroles, psicòloga esportiva; José Luis Blanco, fundador de La Sansi; Edu Garriga, fundador de 77 Feet; i Dino Donati, fundador de PR1ME.

Institut Rocagrossa

Darreres Notícies

El pròxim dimarts, 20 d’abril, l’Institut Rocagrossa organitza per segon any l’activitat educativa “Empoderem la Formació Professional”. La cita compta amb tres objectius: conèixer la formació professional dual, incentivar l’emprenedoria de l’alumnat, i parlar de l’afectació de la covid-19 en el sector empresarial a l’esport.

La jornada s’adreça tant a alumnes com a empreses, perquè coneguin en què consisteix la formació professional dual. Es tracta d’un mètode a través del qual els alumnes del centre passen a tenir un contracte beca o de formació en empreses, a través de les quals fan pràctiques i reben un sou mínim mentre milloren la seva formació, segons el director de l’Institut Rocagrossa, Quique Molina.

cartell formacio dual rocagrossa

Durant l’acte, intervindran diversos ponents, com Marta Eroles, psicòloga esportiva; José Luis Blanco, fundador de La Sansi; Edu Garriga, fundador de 77 Feet; i Dino Donati, fundador de PR1ME.

A més, també han estat convidats diferents representants d’hotels de la demarcació de Girona, per continuar generant un vincle entre els empresaris, l’alumnat i el centre educatiu.

L’esdeveniment es durà a terme el pròxim dimarts, al Teatre Municipal, al llarg de tot el matí. Començarà a les nou i acabarà a la una. Els interessats en participar, tenen temps d’inscriure’s fins a aquest divendres.

Cal tenir en compte que l’aforament del Teatre serà limitat, a causa de les mesures de prevenció de la Covid-19. A més, caldrà seguir totes les normes de seguretat al llarg de l’acte.

spot_img

El + Vist