13.9 C
Lloret de Mar
L'acte de donació dels prop de 400 litres de llet (Rotary Club)

El Rotary Club dona 400 litres de llet al Centre de Distribució d’Aliments

L'entitat ha anunciat que la col·laboració amb Càritas va més enllà d’aquesta aportació de llet i serà amb aportacions periòdiques a llarg termini.

L'acte de donació dels prop de 400 litres de llet (Rotary Club)

Darreres Notícies

Què es pot fer i què no a partir de diumenge, sense toc de queda ni estat d’alarma

Les mesures aprovades entraran en vigor aquest 9 de maig, quan decaigui l'estat d'alarma, i s'aplicaran durant quinze dies.

‘El inocente’, rodada en part a Lloret, número 1 de Netflix

A la vila es van enregistrar unes escenes a la plaça del Carme, al passeig marítim i l'interior del restaurant Orient Express, entre altres localitzacions.

Yagi Color, la nova aventura empresarial de dos empresaris turístics de Lloret

La Cristina Marcos i en Ryan Algar engeguen aquest projecte, després que la crisi per la Covid hagi reduït el rendiment dels seus negocis del sector del turisme.

Lloret de Mar es promociona als mercats europeus amb accions en format virtual

Durant les últimes setmanes Lloret Turisme ha participat en jornades professionals i sessions de treball amb professionals de Polònia, Bèlgica i Espanya.

L’alumna Meghna Nihalani (Coll i Rodès), al quadre d’honor de les Olimpíades d’Economia

Estudia Segon de Batxillerat i ha estat la desena classificada, en entrar al top 10 d’un total de 63 participants de Catalunya.

El Rotary Club de Lloret de Mar ha donat prop de 400 litres de llet al Centre de Distribució d’Aliments. L’entitat ha comptat amb la col·laboració de l’empresa Lloret-Trading.

El president del Rotary a Lloret, Albert Babio, explica que la col·laboració amb Càritas va més enllà d’aquesta aportació de llet. 

“Volem allargar la nostra ajuda per oferir les mancances de primera necessitat, que en aquest cas són per als infants de la població”

Albert Babio

En aquest sentit, aportaran productes com papilles, cereals i llet en pols. A més, volen establir un servei d’aliments setmanals de verdures, fruites i patates.

Els litres de llet aportats al Centre de Distribució d'Aliemnts (Rotary Club)
Els litres de llet aportats al Centre de Distribució d’Aliemnts (Rotary Club)

Des de Càritas, la presidenta, Lucía Echegoyen, fa una valoració molt positiva d’iniciatives com la del Rotary Club.

“Estem molt satisfets i pensem que serà el començament d’una col·laboració més estable amb productes frescos, sobretot, que són la mancança més notòria”

Lucía Echegoyen

Així doncs, totes dues entitats volen seguir col·laborant a llarg termini

- Publicitat -

El + Vist

Miguel Molina (Ferrari) fa podi a Bèlgica, a la primera cursa del Campionat del Món de Resistència

El pilot lloretenc, amb el brasiler Daniel Serra com a nou company d’equip, ha iniciat una nova temporada en aquesta categoria, després de la victòria que va obtenir fa dues setmanes en les 4 hores de Barcelona.