Diumenge, 28 febrer 2021
13.6 C
Lloret de Mar
El MIC omple el camp municipal amb partits de futbol, un rere l'altre

El San Jaime de futbol i l’Eurobàsquet porten més esportistes a la destinació

Aquesta Setmana Santa ocupen les pistes d’atletisme uns 300 esportistes. La setmana que ve s’hi esperen 150 atletes vinguts de Bèlgica.

El MIC omple el camp municipal amb partits de futbol, un rere l'altre

Darreres Notícies

Comença la vacunació a persones grans amb dependència a Lloret de Mar

Des d'aquest dimarts, es vacunen 90 persones al dia de mitjana al CAP del Rieral. Són grans dependents, cuidadors i convivents.

Canvis Procicat: reobren els centres comercials i el 2n curs universitari serà presencial

És la principal mesura que ha anunciat el Procicat, que també amplia l'aforament a piscines i a l'esport interior, i permet colònies de grups bombolla.

Consulta l’ordre del dia del ple del dilluns 1 de març (16:30 hores)

CONVOCATÒRIA PLE ORDINARI Data: Dilluns, 1 de març de 2021Hora: 16:30 h.Lloc: Es farà de manera...

Una sentència inclou per primer cop treballadors fixes discontinus en un ERTO

El jutge reconeix aquest dret als empleats de l'hotel Don Juan, de Lloret de Mar, que es troben en aquesta situació.

Els jardins de Santa Clotilde, escenari “espectacular” del programa ‘A2veus’ de TV3

Han acollit un concert en streaming de les Roba Estesa, que han triat un cantant no professional per cantar amb elles.

Al llarg d’aquest cap de setmana, Lloret es troba a ple rendiment pel que fa a l’ocupació esportiva en els diferents equipaments del municipi. Aquest dijous han començat dues competicions destacades, que no fallen any rere any.

Una és el San Jaime de futbol, que arriba a la 37a edició, amb 1.100 participants. Hi juguen totes les categories, des de benjamí fins a juvenil, a més dels amateurs i equips femenins. La meitat dels participants són catalans. La resta: italians, serbis, suïssos i del Regne Unit.

L’altre torneig és l’Eurobàsquet. Compta amb 300 participants, repartits en una trentena d’equips. La immensa majoria són d’aquí, de Catalunya. Els acompanyen equips anglesos, suïssos, a més d’un italià i un altre de finlandès.

Competicions a banda, aquests dies les pistes d’atletisme tenen l’horari ple a causa de l’stage que hi ha al llarg del mes d’abril, en què equips d’arreu d’Europa vénen a entrenar-se i preparar així la temporada d’estiu.

Aquesta Setmana Santa ocupen les pistes d’atletisme uns 300 esportistes. Molt d’ells són polonesos. Però també hi ha danesos, alemanys i noruecs. La setmana que ve s’hi esperen 150 atletes vinguts de Bèlgica.

- Publicitat -

El + Vist

L’Escola de Gimnàstica Rítmica Lloret participarà en dos torneigs virtuals

Les noies d’individuals de base participaran al torneig del club Rítmica Vilablareix aquest dimecres; el conjunt infantil absolut participarà a un torneig de la Federació Basca de Rítmica de cara a divendres.

Oferir experiències per al turisme familiar, pot marcar la diferència a Lloret de Mar

Aquesta és una de les recomanacions que fa la consultora Castro a Lloret de Mar, per millorar la seva competitivitat amb el turisme familiar.

La vacunació a persones amb gran dependència comença aquest dimarts al CAP del Rieral

Des de l’atenció primària es contactarà via telefònica amb aquests usuaris per saber si volen rebre la vacuna. Un cop donin la seva conformitat, se’ls programarà per a la vacunació als diferents centres.