7.8 C
Lloret de Mar

El SOM organitza un taller per analitzar les franquícies

La cita és aquest dimecres de tres a cinc, a l’Escola d’Adults. És un seminari gratuït, però les places són limitades i, per tant, cal inscriure’s al SOM.

SOM
SOM

Darreres Notícies

Els emprenedors que estiguin interessats en conèixer el funcionament i la viabilitat de les franquícies, tenen una bona proposta per demà a la tarda. Des del SOM, el Servei d’Ocupació Municipal, s’organitza un taller per analitzar les franquícies com a nova oportunitat de negoci.

servicios profesionales jimenez

Un dels ponents és Carles Martí, assessor comercial i de màrqueting i expert en el model de franquícies, que afirma que és un bon model per a emprenedors que volen tenir poc risc. Tot i així, Carles Martí alerta que cal analitzar les condicions de cada franquícia, ja que al principi es demanava una petita inversió per a adaptar els negocis a la franquícia i tenir un petit fons de garantia, però avui en dia, segons Martí, hi ha marques que abusen d’aquesta quantitat.

Carles Martí ha ressaltat que el marc legal no determina exactament quines han de ser les condicions d’un contracte entre un particular i una franquícia. Per això convida a tothom a assistir al taller de demà a la tarda per conèixer més a fons aquest model de negoci. La cita és aquest dimecres de tres a cinc, a l’Escola d’Adults. És un seminari gratuït, però les places són limitades i, per tant, cal inscriure’s al SOM.

spot_img

El + Vist