20.4 C
Lloret de Mar

El subcampionat del cadet mixt de Santa Cristina és el millor resultat lloretenc a la Lliga Catalana de Llaguts

La lliga va acabar diumenge a Cambrils i la propera cita és el Campionat de Catalunya, el 15 i 16 de setembre, aquí Lloret, organitzat pel club Rem Santa Cristina.

Cadet mixt de Santa Cristina
Cadet mixt de Santa Cristina

Darreres Notícies

El cadet mixt del Club Rem Santa Cristina ha estat el subcampió de la Lliga Catalana de Llaguts, que aquest cap de setmana va posar el punt final a la seva 16a edició.

L’última regata es va disputar a Cambrils. Els cadets de Santa Cristina van ser el segons, amb un temps de 2 minuts i 52 segons. S’hi jugaven el subcampionat, tal com ha explicat la presidenta de l’entitat, Anna Rosa Bou.

Santa Cristina va competir amb altres tripulacions, com és habitual: els veterans masculí i femení. En el cas dels homes, van ser sisens, amb 6 minuts i 6 segons i han acabat la temporada en el setè lloc de la classificació. En dones, onzena posició, aturant el cronòmetre en 6 minuts i 35 segons per acabar la temporada, també, en la setena posició. La valoració de la temporada, tot i haver comptat amb manca d’efectius i pocs equips, és positiva.

Per la seva part, el Club Rem Pescadors no va participar en la cita de Cambrils. Pel que fa a les classificacions finals, l’entitat ha acabat en el 9è lloc amb el seu sènior masculí i en el 7è amb el sènior femení.

Ha estat la 16a temporada de la Lliga Catalana de Llaguts. S’han disputat set regates, a Palamós, Flix, Sant Jaume, Badalona, Deltebre, Lloret i Cambrils. La pròxima cita del calendari és el cap de setmana del 15 i 16 de setembre. El Club Rem Santa Cristina organitzarà, a la vila, el Campionat de Catalunya de Llagut.

spot_img

El + Vist