14.9 C
Lloret de Mar
El musical sobre Ocaña (Teatre de Lloret).

El Teatre aixeca el teló aquest diumenge amb ‘Ocaña. Reina de las Ramblas’

Hi haurà un debat postfunció que comptarà amb la presència del director d’escena i dramaturg de l’obra, Marc Rosich.

El musical sobre Ocaña (Teatre de Lloret).

Darreres Notícies

La temporada teatral de Lloret comença aquest proper 11 d’octubre amb el musical teatralitzat ‘Ocaña. Reina de las Ramblas‘. De la mà de l’actor i cantant Joan Vázquez (el premiat protagonista de ‘Paquito forever’) i de la guitarra del director musical Marc Sambola, es fa un homenatge a Ocaña en un recital teatralitzat a ritme de cobles amb arranjaments especialment compostos per a l’ocasió. ‘Ocaña, reina de las Ramblas’ compta amb la dramatúrgia de Marc Rosich.

L’espectacle s’ha programat a les 20:30h i les entrades ja estan a la venda al web www.teatredelloret.cat.

Una imatge del musical Ocana
Una imatge del musical sobre Ocaña (Teatre de Lloret).

Posteriorment el col·lectiu lloretenc Les Influencers moderarà el debat postfunció sobre els orígens del moviment LGTBI. Al debat hi assistiran el director d’escena i dramaturg de l’obra, Marc Rosich, i la lloretenca Gemma Mateu.

També, durant l’acte post funció, es presentarà el llibre “Teatre Trans i altres textos no normatius”, de Rosich. Un llibre que aplega quatre de les seves obres protagonitzades per cossos i identitats de gènere que defugen la normativitat: LimboA mí no me escribió Tennessee Williams (porque no me conocía)De tritons i sirenes i Ocaña, reina de las Ramblas, quatre obres que ens parlen d’individus que no encaixen en una societat bastida des del privilegi heteronormatiu.

Ocaña obre un nou cicle del Lloret Espai Off, que aquesta temporada porta per títol Diferència? Llibertat!, en una clara aposta ─en paraules de la directora del teatre de Lloret, Amaranta Gibert─ a posar en valor la diferència i defensar-la.

D’aquest cicle també es podrà veure Infanticida (7 de novembre) de Víctor Català, interpretat per Neus Pàmies, amb composició musical i interpretació de Clara Peya. Infanticida parla d’una dona que intenta trobar una escletxa de llum en un món fosc i desolador. El monòleg dona veu a una dona, Caterina Albert, l’autora, la qual va haver de silenciar la seva pròpia veu per poder ser lliure com a artista.

El cicle es tancarà el divendres 4 de desembre amb l’espectacle Com menja un caníbal, a càrrec de la companyia La Virgueria. En el seu desè aniversari, la companyia La Virgueria presenta una de les seves peces més ambicioses. Escrita i dirigida per Aleix Fauró i Isis Martín, compta amb un equip de més de 25 persones i 10 actors a escena que representen més de 20 personatges. Un espectacle de caire oniricopoètic que hibrida el llenguatge teatral i el llenguatge del circ.

spot_img

El + Vist