1.8 C
Lloret de Mar
La presentació de la temporada de tardor al Teatre de Lloret.

El Teatre de Lloret fa 10 anys en “bon estat de salut” i amb “públic consolidat”

L'aniversari se celebra amb una festa aquest divendres (19.30h), 26 de novembre.

La presentació de la temporada de tardor al Teatre de Lloret.

Darreres Notícies

El Teatre de Lloret de Mar està d’aniversari. En concret fa 10 anys, amb una festa oberta a tothom que arriba aquest divendres, amb diferents espectacles i actuacions.

La festa del 10è aniversari dona pas a un cap de setmana ben ocupat al Teatre. Dissabte, l’obra que relata les violacions a les dones de la guerra dels Balcans, amb Ariadna Gil, i diumenge l’entrega dels premis anuals de l’associació Adifolk.

El teatre de Lloret arriba a la seva primera desena d’anys amb un bon estat de forma. Tot i la pandèmia, que ha passat factura en tots els equipaments culturals, el de Lloret compta amb públic “consolidat” en l’àmbit local i de proximitat.

El regidor Albert Robert qualifica el teatre “d’equipament necessari, en transmetre i fer consumir cultura”.

“EL teatre de Lloret està en bon estat de forma i encara pot créixer més”

Albert Robert

Les butaques han estat totes plenes a les actuacions de Carles Sans i el Mag Lari de la Festa Major de Sant Romà, així com al recent homenatge a Josep Bernat, el nom del qual presideix la sala principal.

Les persones interessades en assistir en la festa dels 10 anys, han de descarregar-se la invitació -que és gratuïta- a través de la pàgina web del Teatre. L’acte comença a dos quarts de 8 del vespre.

spot_img

El + Vist