13 C
Lloret de Mar
'Èter Brota', de la companyia Íntims Produccions.

El Teatre de Lloret forma part del circuit de la Fira de Tàrrega

A la vila, es podrà veure la funció “Èter Brota”, de la companyia Íntims Produccions, el pròxim 8 de maig.

'Èter Brota', de la companyia Íntims Produccions.

Darreres Notícies

El Teatre de Lloret forma part del Circuit Nòmada, impulsat per Fira Tàrrega, que portarà 30 espectacles arreu del territori entre els mesos de març i octubre. A la vila, es podrà veure la funció “Èter Brota”, de la companyia Íntims Produccions, el pròxim 8 de maig.

A causa de la pandèmia, Fira Tàrrega s’ha hagut de reinventar i la principal novetat d’aquest 2021 és, precisament, el Circuit Nòmada, que repartirà tota la programació que no es va poder fer al setembre del 2020. Hi haurà 30 espectacles amb 60 representacions, en un total de 36 poblacions arreu de la geografia peninsular, entre elles Lloret de Mar.

El Teatre Municipal acollirà el 8 de maig l’espectacle “Èter Brota”, de la companyia lleidatana Íntims Produccions. Es tracta d’una al·legoria, un conte que s’aparta de la lògica dominant, amb l’estructura d’un somni en el qual es podrà explorar què és el que ens queda d’humans i d’animals.

Anna Giribet, directora artística de la Fira de Tàrrega, exposa que és una obra singular, que es representa “sense paraules, a través de gestos, llums i sons”.

Pel que fa a Fira Tàrrega 2021, l’organització treballa en la preparació de l’esdeveniment, programat del 9 al 12 de setembre, a Tàrrega. La previsió és que encara estigui tot condicionat per la pandèmia. En aquest sentit, es treballa en qüestions d’aforament, identificació dels assistents i limitació de l’activitat lliure pels carrers de la ciutat.

spot_img

El + Vist