16.5 C
Lloret de Mar
'Teatre i perfums'

El Teatre projectarà per Youtube el documental ‘Teatre i perfums’ per simular que es va al teatre

La cita és demà dimecres a les 19 hores. Després el vídeo quedarà penjat a la plataforma, però que la intenció és que tothom miri el documental a la vegada.

'Teatre i perfums'

Darreres Notícies

El Teatre de Lloret retransmetrà, per Youtube, el documental Teatre i perfums. La cita és demà dimecres a les set de la tarda. El regidor del Teatre, Albert Robert, ha explicat que després el vídeo quedarà penjat a la plataforma, però que la intenció és que tothom miri el documental a la vegada per simular que es va al teatre.

Recordem que Teatre i perfums és un muntatge que ha fet l’Arxiu Municipal de Lloret amb els fons audiovisuals de les famílies Bonet-Cardona i Montero-Rebollo, que mostra com eren tant la ciutadania com el municipi als anys 50 i 60.

El documental es va projectar la tardor passada per commemorar el Dia Mundial del Patrimoni Audiovisual. Qui el vulgui veure, podrà fer-ho demà, a les set de la tarda, al Youtube. S’hi pot accedir també a través de l’esdeveniment que el Teatre de Lloret ha creat al Facebook.

El regidor ha explicat que són conscients que el teatre és un dels últims equipaments que podrà tornar a la normalitat i per això estan buscant noves propostes d’entreteniment com la de demà dimecres.

spot_img

El + Vist