15.4 C
Blanes
Una edició anterior del torneig de cloenda

El Torneig de cloenda de la Fundació del Bàsquet Català reunirà 88 equips a Lloret

L’esdeveniment, que s’organitza des de fa 7 anys, té per objectiu posar el punt final a la temporada de competició amb una festa de cloenda.

Una edició anterior del torneig de cloenda

Darreres Notícies

Lloret de Mar és la seu del Torneig de cloenda de la Fundació del Bàsquet Català, amb la participació de 88 equips de les etapes mini, premini, infantil i cadet, en categoria masculina i femenina.

L’esdeveniment, que s’organitza des de fa 7 anys, té per objectiu posar el punt final a la temporada de competició amb una festa de cloenda. S’adreça a tots els equips que no s’han pogut classificar per a les fases finals de les seves lligues i que no tenen partits en les últimes setmanes, tal com ha explicat el director de la Fundació del Bàsquet Català, Jordi Ivorra.

“El torneig va començar fa 7 anys, com a festa final pels equips de promoció de Catalunya”.

Jordi Ivorra

Tot i que sempre han repartit el torneig en dos caps de setmana, aquest any ho han hagut de concentrar en un de sol, perquè les competicions acaben més tard del què era habitual, a causa de les aturades que ha provocat la pandèmia.

El torneig se celebrarà al llarg d’aquest cap de setmana al Pavelló d’El Molí. Començarà dissabte, a les 9 h, fins a les 22 h. L’endemà, diumenge, els partits s’allargaran fins a les 16 h.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist