6.4 C
Lloret de Mar

El trasllat a la nova caserna de la policia es completarà a finals d’octubre

El termini l'ha donat el regidor de Seguretat Ciutadana, Josep Lluís Llirinós, a Nova Ràdio Lloret.

Festa del Patró de la Policia Local de Lloret, ahir a la sala de plens
Festa del Patró de la Policia Local de Lloret, ahir a la sala de plens

Darreres Notícies

El trasllat a la nova caserna de la policia local es farà de forma progressiva amb l’objectiu que la seu estigui operativa a finals d’octubre. El termini l’ha donat avui a Nova Ràdio Lloret el regidor de Seguretat Ciutadana.

Josep Lluís Llirinós assegura que el canvi a la nova seu “il·lusiona” el departament i que, després de molta feina i preparatius, és per fi imminent. “Ho tenim a tocar, és una realitat”, afegeix.

El regidor assegura que, si bé no hi ha una data fixada per al trasllat a la nova caserna, l’objectiu és garantir en tot moment el servei policial, que és dóna les 24 hores del dia. “S’ha planificat per fer-se de manera esglaonada, perquè a la vegada anirem donant el servei“, explica.

Llirinós qualifica la nova caserna “d’edifici funcional, adequat a les necessitats dels agents i que millorarà l’atenció al municipi i als ciutadans”. Recordem que a l’equipament –situat a l’avinguda de les Alegries- s’hi traslladaran tots els policies locals i els membres de Protecció Civil.

Tot plegat s’ha explicat l’endemà del Dia del Patró de la Policia Local, una festa que es fa cada any a la vila. És de caràcter protocolari i permet reconèixer els agents que fa 25 anys que estan en servei. També es destaquen les actuacions meritòries realitzades al llarg de l’any per part del cos policial. La festa patronal, en què hi van assistir l’alcalde, regidors i cap de la policia, a més d’alguns agents, representants de Protecció Civil i Bombers, va servir també per entregar diplomes sobre cursos impartits amb altres policies locals.

spot_img

El + Vist