11.4 C
Lloret de Mar
Companys de la víctima a la porta de l'hotel Caribe

El turista caigut pel forat de l’escala evoluciona bé

Companys de la víctima a la porta de l'hotel Caribe

Darreres Notícies

El menor que va caure pel forat de l’escala de l’hotel Caribe de Lloret evoluciona favorablement. Tot i així, el noi, de setze anys i nacionalitat alemanya, segueix ingressat greu a l’UCI de l’hospital Trueta de Girona.

Els fets van passar la matinada de dissabte, a dos quarts de dues, a l’hotel del carrer Agustí Cabañas, al nucli antic. El jove estava amb un grup d’amics i anava força begut quan, per causes que encara es desconeixen, es va desequilibrar i va caure pel forat de l’escala. Tot sembla indicar, però, que el noi havia pujat amb l’ascensor fins al sisè pis per error, quan un amic seu pujava per l’escala fins al segon, que és on tenien l’habitació. Aleshores, en veure que s’havia equivocat, la víctima hauria tret el cap pel forat de l’escala per buscar el company i s’hauria precipitat. Els Mossos d’Esquadra apunten que va ser un accident i matisen que no es tracta d’un nou cas de balconing.

Com a conseqüència de la caiguda, al noi se li van trencar les dues cames i va patir traumatismes al cap i al tòrax.

El jove formava part d’un viatge organitzat d’uns 400 alemanys que s’allotgen en aquest hotel. Fonts de l’establiment han explicat que fa temps que treballen amb aquesta empresa i que mai hi havia hagut cap problema, ja que els monitors sempre acompanyen els joves arreu. Segons alguns testimonis, els nois haurien sortit de festa amb els monitors i haurien retornat a l’hotel cap a quarts de dues, ja que tenen fixada com a hora límit per tornar les dues de la matinada.

spot_img

El + Vist