8.3 C
Lloret de Mar

El vent arrenca les plaques solars del pavelló del Pompeu Fabra

El fort vent que va bufar ahir a Lloret de Mar va arrencar una part de les plaques solars que hi ha al sostre del pavelló de l’escola Pompeu Fabra. Els efectius van retirar les plaques caigudes i pel que fa a la resta o bé les va treure o assegurar a dalt de l’edifici. […]

Exterior del pavelló esportiu del Pompeu Fabra, ahir a la tarda
Exterior del pavelló esportiu del Pompeu Fabra, ahir a la tarda

Darreres Notícies

El fort vent que va bufar ahir a Lloret de Mar va arrencar una part de les plaques solars que hi ha al sostre del pavelló de l’escola Pompeu Fabra. Els efectius van retirar les plaques caigudes i pel que fa a la resta o bé les va treure o assegurar a dalt de l’edifici. Recordem que ahir a la tarda, com a mesura de precaució, es van suspendre les activitats esportives a tots els equipaments municipals.

Aquesta ha estat una de les incidències més destacades a Lloret. El vent que va bufar ahir va superar, al centre de la vila, els 88 quilòmetres per hora. Una força que va ser superior a les parts més elevades del municipi. Felip Carbonell, cap de protecció civil, subratlla que “les zones més exposades al vent han estat les més vulnerables, com les urbanitzacions i la façana marítima”.

Si ahir va ser el dia en què el vent va fer caure arbres, ornaments nadalencs i va causar problemes en el subministrament elèctric, avui ha estat la jornada de recuperació. Les incidències més urgents, com les vies tallades al trànsit per elements caiguts, s’han resolt aquest dimarts. Des d’aquest matí, s’han anat solventant la resta de problemes. Segons fonts municipals, alguns veïns -que s’havien quedat sense llum- han tingut el servei reestablert aquesta matinada.

La policia local va registrar ahir 118 incidències causades pel vent. La majoria, per arbres o elements caiguts. Sortosament, no s’han constatat danys personals.

spot_img

El + Vist