10.5 C
Lloret de Mar

El vot popular tindrà un paper fonamental per escollir Disco Tropics i St.Trop’ com unes de les millors discoteques del món

Hi ha 260 locals nominats per formar part de la prestigiosa llista 'The World's 100 Best Clubs' i el vot popular representa el 70%, mentre que la resta la decideix un jurat professional.

Disco Tropics (Instagram)
Disco Tropics (Instagram)

Darreres Notícies

Disco Tropics i St.Trop’ necessiten la col·laboració ciutadana per aconseguir entrar a formar part de la prestigiosa llista The World’s 100 Best Clubs 2022. De moment, l’Associació Internacional d’Oci Nocturn ha fet una selecció de 260 locals, de 44 països diferents, que estan nominats. Entre aquests locals, hi ha les dues discoteques lloretenques.

servicios profesionales jimenez

El vot popular representa un 70% de la votació final; l’altre 30%, és responsabilitat d’un jurat professional, que valora diferents aspectes, com ara la programació artístics dels clubs, les mesures complementàries de seguretat, els serveis VIP, la qualitat acústica, la insonorització i el nivell de compromís amb la sostenibilitat, entre altres coses.

L’última llista de les millors discoteques del món es va publicar el 2019, ja que durant la pandèmia pràcticament no hi va haver activitat a l’oci nocturn. En aquell moment, Disco Tropics va aconseguir quedar a la 76a posició.  

Teddy Law, propietari de Disco Tropics, espera millorar el resultat i remarca que la nominació és conseqüència de la bona feina feta per tot l’equip.

“Estem molt contents d’haver estat nominats una altra vegada i esperem millorar la 76a posició del 2019 i m’agradaria dir que, al final, això és la feina feta per tot l’equip”

Teddy Law

Les votacions en línia estaran obertes fins al 15 d’octubre.

Des de la ràdio hem intentat copsar també el punt de vista de la discoteca St.Trop’, però no ha estat possible.

spot_img

El + Vist