23.1 C
Lloret de Mar
Una de les atraccions del Water World

El Water World aplica mesures d’estalvi d’aigua des del 2018

El parc aquàtic, que ha obert les portes aquest cap de setmana, ha posat de relleu que la major despesa d'aigua la tenen amb les zones verdes i no amb les atraccions.

Una de les atraccions del Water World

Darreres Notícies

El Water World fa anys que aplica mesures per fomentar l’estalvi d’aigua. L’equipament ha tornat a obrir les portes aquest cap de setmana i el director, Julià López-Arenas, reconeix que tenen en compte l’estat d’excepcionalitat per sequera, però recorda que des del 2018 el parc aquàtic aplica mesures d’estalvi.

El director ha matisat que, a diferència del que pugui semblar, la major despesa d’aigua al parc es dona en les zones verdes i no en les atraccions. Per això han canviat el tipus de plantacions i han aplicat el rec gota a gota.

“El consum d’aigua principal del part, contràriament al que molta gent pensa, no es produeix en les atraccions aquàtiques, sinó en les zones d’enjardinament”

Julià López-Arenas

Sobre el consum d’aigua, Julià López-Arenas també ha explicat que bona part l’extreuen de pous i, per tant, no és aigua de boca.

 “Més del 30% de l’aigua que consumeix Water World prové de dos pous i, per tant, no és aigua de boca i es dedica principalment a fer el rec de les nostres àrees enjardinades”

Julià López-Arenas

Pel que fa a la temporada, les perspectives de moment són molt bones.

“Tots els indicadors diuen que tornarà a ser una temporada semblant, fins i tot millor, que les temporades d’abans de la pandèmia”

Julià López-Arenas

El Water World, inaugurat l’any 1985, es considera el 5è millor de tot l’Estat i el 24è d’Europa, segons Tripadvisor. El parc compta amb una extensió de 140.000 metres quadrats i més d’una 20a d’atraccions en marxa. I de cara a les properes temporades té novetats preparades: l’any que ve vol inaugurar un espai infantil i familiar amb vuit tobogans nous; mentre que el 2025 incorporarà una atracció destacada. Tot plegat, amb una inversió d’entre cinc i sis milions d’euros.

“Volem incorporar una gran atracció que segur que serà emblemàtica: el Doble Tornado Wave; en tot el món només n’hi ha dues i a tot Europa, cap”

Julià López-Arenas

Aquest any, la novetat és que l’aparcament del parc passa a ser vigilat i de pagament, a cinc euros per vehicle.  

spot_img

El + Vist