15.8 C
Lloret de Mar

Els agents de Lloret José León i Àlex Barón, primer i tercer en el Mundial de ciclisme de policies

El Mundial de ciclisme per a policies es va disputar el cap de setmana passat a Vandellòs.

León i Barón, amb les medalles
León i Barón, amb les medalles

Darreres Notícies

José León, policial local de Lloret, s’ha proclamat campió del Mundial de ciclisme per a policies, disputat el cap de setmana passat a Vandellòs. León va ser el més ràpid de la categoria per a majors de 40 anys, on el també policia de Lloret Àlex Barón va ser tercer. 

El Mundial de ciclisme per a policies constava de tres jornades. El primer dia es va fer la prova contrarellotge, mentre que el segon, es va disputar la cursa en ruta. L’últim dia es va celebrar la cursa de muntanya. La prova final, amb bicicletes del tipus BTT, va consistir en quatre voltes a un circuit de vuit quilòmetres, quatre dels quals eren en pujada.

El més dur, per a José León, va ser la sortida. L’any passat, l’agent de la Policia Local de Lloret de Mar va quedar segon en la mateixa competició. Per això aquest any l’objectiu era guanyar.

També va pujar al podi, com dèiem, un altre agent de Lloret, Àlex Barón, que va ser el tercer classificat de la mateixa competició i en fa una valoració molt positiva. El segon va ser un policial local de Marbella.

En total, hi van participar uns 90 policies d’arreu del Món, tot i que especialment provenien de països europeus.

spot_img

El + Vist