7.3 C
Lloret de Mar

Els alumnes de la Immaculada Concepció animen a donar sang

Destaquen que cada donació pot salvar la vida de tres persones. La campanya es duu a terme aquest dijous i divendres a Lloret de Mar.

Els cartells i els alumnes del col·legi.
Els cartells i els alumnes del col·legi.

Darreres Notícies

Els alumnes de la Immaculada Concepció fan difusió de la campanya de donació de sang que es duu a terme aquesta setmana a Lloret de Mar. Serà aquest dijous i divendres, als llocs habituals: al centre cívic del Rieral i al Teatre.

servicios profesionales jimenez

La seva contribució ajuda a fer incrementar les donacions de sang, en uns moments en què les reserves estan pràcticament a la meitat a Catalunya. En bona part, per les vacances de Nadal i especialment pels casos de grip.

Júlia Mas, de 3r de la ESO, explica que “col·laborem perquè és necessària i per ser solidaris, aportant el nostre gra de sorra”. Marc Rodríguez destaca que han passat per les escoles per fer-ne difusió, animant els pares a donar sang, a més de crear cartells i vídeos.

L’Abril Catalan exposa que la majoria de gent pot donar sang: “ha de ser major d’edat i no tenir més de 70 anys, que pesi més de 50 kg, no estar refredat ni tenir cap malaltia, i en el cas de les dones, no estar embarassada”.

Marc Cid, un altre dels alumnes de la Immaculada, anima els veïns a donar sang i assenyala que “amb una donació de sang es poden salvar tres vides“.

La campanya de donació de sang arriba aquest dijous a la tarda al centre cívic del Rieral (de 16 a 21h) i l’endemà divendres al Teatre, al llarg de tot el dia (de 10 a 14h i de 16 a 20.30h).

spot_img

El + Vist