5.6 C
Lloret de Mar
Unes manualitats fetes pel Dia Mundial de la Poesia a la Immaculada Concepció.

Els alumnes de la Immaculada Concepció celebren el Dia de la Poesia

Els alumnes des de P3 fins a Sisè de Primària guarniran els balcons de casa seva amb unes manualitats que inclouen diferents poesies.

Unes manualitats fetes pel Dia Mundial de la Poesia a la Immaculada Concepció.

Darreres Notícies

Montphoto i Angelina Cardona reben el guardó Sa Gavina 2021 i 2020

Els premis més esperats de la Festa de la Cultura reconeixen els 25 anys del festival internacional de fotografia de natura i l'activisme cultural incansable d'Angelina Cardona.

11 apartaments turístics de Lloret seran l’habitatge de persones vulnerables

Formen part del programa 'Reallotgem' de la Generalitat, que fa una crida als propietaris d'immobles buits per ampliar el parc d'habitatges socials.

El nou rober de Càritas obre les portes en un local del Mercat Municipal

Sembla una botiga, amb roba i complements de segona mà, i un altell, on hi ha el magatzem i una sala on oferiran suport emocional i formació als usuaris.

Més de 700 persones grans, vacunades a la Biblioteca

Els veïns i veïnes a qui posen la 1a dosi de Pzifer tenen 79 anys o menys.

El Rocagrossa organitza una jornada per donar a conèixer la formació dual

Durant l’acte del proper dimarts, hi intervindran ponents com Marta Eroles, psicòloga esportiva; José Luis Blanco, fundador de La Sansi; Edu Garriga, fundador de 77 Feet; i Dino Donati, fundador de PR1ME.

La Immaculada Concepció celebra el Dia Mundial de la Poesia, que arriba aquest diumenge, 21 de març. Els alumnes del centre guarniran els balcons de casa seva amb diferents poesies.

El professor Adolf Nierga assenyala que la iniciativa “va sorgir del cicle inicial i es va escampar ràpidament per a tota l’escola“. Afegeix que “avui tots els alumnes sortiran amb una manualitat, amb un test i flors, amb una poesia escrita”.

En el projecte ‘Poemes al balcó’ hi participen els estudiants d’infantil i primària, és a dir, des de P3 fins a 6è. Al llarg d’aquests dies, han treballat l’activitat a les aules, escollint i preparant les poesies que penjaran aquest diumenge als seus balcons.

- Publicitat -

El + Vist

Lloret impulsa un Pla de Sostenibilitat Turística per als propers 4 anys

L’alcalde, Jaume Dulsat, ha explicat que es tracta d’un projecte pioner, transversal, interdisciplinari i integrador, que té en compte tots els aspectes de Lloret de Mar, “com a destinació turística i també com a ciutat”.