17.9 C
Lloret de Mar

Els alumnes de la Immaculada Concepció exposen els treballs de recerca al Teatre

Aquesta mostra compta amb 9 alumnes participants, que han tret un 10 amb el projecte.

Presentació dels treballs, aquest divendres, al Teatre.
Presentació dels treballs, aquest divendres, al Teatre.

Darreres Notícies

Els alumnes de la Immaculada Concepció exposen avui els seus treballs de recerca al Teatre de Lloret de Mar. Aquesta mostra compta amb 9 participants de 2n de Batxillerat, que han tret un 10 amb el projecte.

servicios profesionales jimenez

Hem pogut parlar amb uns quants estudiants. Cristina Borraz, que vol estudiar Medicina, explica que “el meu TDR (treball de recerca) va sobre plantes medicinals, he fet un herbari, amb olis, ungüents i xarops, m’agrada molt la natura ”.

mostra TDR teatre
Els alumnes, preparant la presentació dels TDR avui al Teatre.

Candela Gil, que vol fer la carrera de Dret, destaca que “el meu treball va sobre els cànons femenins de bellesa i la seva evolució en el temps, amb una enquesta als adolescents i un vídeo fet amb amics, és un tema que m’afecta personalment”.

Miguel Agúndez, que vol estudiar alguna carrera de ciència i tecnologia, exposa que “he desenvolupat una mà robòtica, sento passió per la ciència i la tecnologia, i he fet un curs d’impressió en 3D”.

Marina Sánchez, molt interessada en la cuina evolutiva i d’avantguarda, assenyala “m’interessa veure la química que hi ha darrera de la cuina més actual, he elaborat un menú degustació amb en David Gou inspirat en les set meravelles del món”.

spot_img

El + Vist