22.6 C
Lloret de Mar
Alumnes de 3r de la ESO del Coll i Rodés

Els alumnes del Coll i Rodès organitzen aquest diumenge una cursa solidària

La prova, prevista aquest 7 de maig, servirà per recollir diners per a la Fundació Esclerosi Múltiple.

Alumnes de 3r de la ESO del Coll i Rodés

Darreres Notícies

Aquest diumenge, 7 de maig, els alumnes de l’institut Coll i Rodés organitzen una cursa solidària que recollirà diners per a la lluita contra l’Esclerosi Múltiple. Una malaltia crònica, autoimmune i neurodegenerativa que afecta més de 9.000 persones a Catalunya. Coneguda com la ‘malaltia de les 1.000 cares‘, presenta diferents símptomes depenent de la persona. Afecta més les dones i no té cura avui en dia.

La cursa es durà a terme aquest diumenge a l’avinguda Josep Pla, en concret, al parc que hi ha a davant de l’escola Àngels Alemany. Els participants correran des de 100 fins a 3.000 metres, en funció de l’edat i la categoria. Hi haurà premis i tallers per a tothom. Els diners es recullen amb el preu de la inscripció (3 euros anticipada i 5 euros, el dia de la prova), que seran per a la Fundació Esclerosi Múltiple.

L’organització, que cada any es dedica a una causa diferent, recau en 115 alumnes de 3r de la ESO, que es mobilitzen per la lluita contra l’Esclerosi Múltiple. Isabel Ribera, Elena Roig, Irene Rodriguez i David Pruaño parlen “d’un esforç que val la pena, una experiència increïble i molt emocionant”.

Lluïsa Peralta, directora de l’institut, afirma que “és un bon projecte de centre, en què s’ajuda altres persones i els alumnes aprenen”. La prova, que començarà a les 10h, serà 100% accessible.

La prova l’organitzen els alumnes del Coll i Rodés, juntament amb les regidories de Salut i Esports.

spot_img

El + Vist