7.3 C
Lloret de Mar

Els alumnes del Rocagrossa engeguen la campanya ‘Cap infant sense esport’

Demanen a les famílies que donin pilotes, raquetes o qualsevol material esportiu nou o en bon estat per a famílies sense recursos.

Els dos alumnes, acompanyats del professor Carles Saballs, als estudis.
Els dos alumnes, acompanyats del professor Carles Saballs, als estudis.

Darreres Notícies

Els alumnes de l’institut Rocagrossa engeguen la campanya solidària ‘Cap infant sense esport’, amb l’objectiu que les famílies sense recursos de Lloret de Mar comptin amb material esportiu per als seus fills, ara que s’acosta l’època de Nadal.

servicios profesionales jimenez

Eudald Pons, alumne del Rocagrossa, explica que el material es destinarà “a nens i nenes amb pocs recursos, perquè rebin aquest material per iniciar o practicar algun esport”.

cartell campanya Cap infant sense esport 1

Un altre dels alumnes, Raul Martin, exposa que fan falta “pilotes de futbol, de tennis, raquetes… material nou o seminou que hi ha a casa i que no fem servir, però que dóna felicitat a aquests infants””.

Es tracta d’una iniciativa que sorgeix de l’alumnat, amb la col·laboració de l’Ajuntament i la Creu Roja. Aquesta és ja la 5a edició, després de la bona acollida dels anys anteriors. Al 2021 es van recollir més de 300 articles de part de les famílies i veïns.

Els alumnes en l'acte d'entrega del material, al pati del Rocagrossa
Els alumnes en l’acte d’entrega del material, al pati del Rocagrossa, al 2021.

Fins el 19 de desembre, es fa una crida per reunir material esportiu que sigui nou o estigui en bon estat. Els punts de recollida són els centres educatius de Lloret, el Puntet i les instal·lacions esportives municipals.

Des del Rocagrossa, el profesor Carles Saballs valora en termes positius que els alumnes s’encarreguin de la campanya, de principi a fi: “ho fan tot, des de zero, com el cartell, el video, les promocions…”.

Com en altres ocasions, s’han sumat a la campanya ‘Cap infant sense esport’ entitats i empreses de les comarques de Girona, com el club esportiu de Mossos d’Esquadra.

El material recollit es donarà a la Creu Roja, a través del Puntet. La donació es farà el proper 21 de desembre.

spot_img

El + Vist