17.1 C
Lloret de Mar
Presentació de la campanya, amb els alumnes i responsables de l'institut

Els alumnes del Rocagrossa inicien una campanya solidària de recollida d’equipament esportiu

Amb el lema 'Cap nen sense esport', els productes reunits fins al 18 de desembre es destinaran a Càritas.

Presentació de la campanya, amb els alumnes i responsables de l'institut

Darreres Notícies

Els alumnes de l’institut Rocagrossa han iniciat aquesta setmana una campanya per recollir tot tipus d’equipament esportiu, com pilotes, patins, raquetes o bambes, entre d’altres, per als infants més necessitats.

Amb el lema ‘CAP NEN SENSE ESPORT‘, han repartit caixes a escoles, equipaments i clubs esportius. Tot el que recullin es farà arribar a Càritas, de cara a les festes de Nadal.

La idea ha sorgit d’un grup de 26 alumnes, en el marc de l’assignatura ‘Projectes’, vinculada al municipi de Lloret. Uns quants joves, Nordine Dahmani, Laia Noguera i Raúl Àlvarez, expliquen com se’ls va ocórrer el fet de vincular la solidaritat amb l’esport, amb el concepte de fer vida sana. A més, ells mateixos han organitzat la campanya així com la difusió, que inclou un vídeo promocional.

Quim Boadas, coordinador de l’assignatura, es mostra molt satisfets d’aquesta iniciativa, que vincula la solidaritat amb l’esport. La campanya també es valora en termes molt positius per part de Càritas. La coordinadora a Lloret, Cristina Pastor, destaca que sorgeix de gent jove.

La recollida d’equipament esportiu per a infants, que compta amb el suport de l’Ajuntament, es tanca el proper 18 de desembre.

spot_img

El + Vist