19.2 C
Lloret de Mar
Els alumnes, amb una part de les deixalles recollides.

Els alumnes del Rocagrossa fan una neteja al Turó d’en Buc i voltants

Han fet l'activitat de 'plogging' amb José Luís Blanco, organitzador de la Lloretrail d'aquest diumenge.

Els alumnes, amb una part de les deixalles recollides.

Darreres Notícies

Els alumnes de l’institut Rocagrossa han recollit avui les deixalles del Turó d’en Buc i voltants, com la comissaria de la policia local. Han trobat sobretot papers, a més d’algun envàs de plàstic i ampolles. Han omplert unes quantes bosses d’escombraries, tot i que conclouen que l’entorn boscós l’han trobat força net.

L’activitat de ‘plogging’, que han fet amb José Luís Blanco, ha servit per posar a punt alguns indrets de pas de la Lloretrail d’aquest diumenge, la qual s’ha presentat avui amb diferents autoritats.

La 4a edició de la Lloretrail comptarà amb dues distàncies: una de 7 quilòmetres, amb un desnivell positiu de 200 metres, que serà assequible per a tothom, i una de 16, més exigent, amb un desnivell positiu de 600 metres i adreçada a persones amb més experiència en el mon dels trails.

La novetat més destacada és que també comptarà amb la disputa del Campionat d’Espanya de trial running, en totes les categories. La 4a Lloretrail, amb l’organització de La Sansi i la col·laboració de l’Ajuntament de Lloret, se celebrarà aquest diumenge, 16 d’abril.

spot_img

El + Vist