18.8 C
Lloret de Mar
Infants que corren a les pistes, en una jornada de promoció de l'atletisme del 2015.

Els alumnes del Rocagrossa, voluntaris en la prova comarcal d’atletisme per a infants

La trobada serà aquest dissabte, amb uns 200 nens i nenes de 6 a 14 anys de tota La Selva.

Infants que corren a les pistes, en una jornada de promoció de l'atletisme del 2015.

Darreres Notícies

Els alumnes de l’institut Rocagrossa ajudaran a organitzar la prova d’atletisme comarcal amb uns 200 infants aquest dissabte a les pistes de Lloret de Mar.

Es tracta d’una col·laboració que es duu a terme cada vegada que hi ha una competició o trobada similar en l’àmbit de l’atletisme. En aquesta ocasió, hi fan falta 18 alumnes dels cicles esportius, que faran de jutges o ajudaran amb el desenvolupament del protocol antiCovid.

Quim Boadas, Cap d’Estudis de Formació Professional del Rocagrossa, destaca les “ganes de col·laborar” dels alumnes. Aquest voluntariat passa a formar part de les hores de pràctiques que han de fer els alumnes dels cicles esportius de l’institut Rocagrossa.

cartell atletisme

Lloret de Mar serà la seu, aquest dissabte, de la Fase Comarcal d’Atletisme per a categories de promoció. La jornada, emmarcada dins dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya, reunirà entre 200 i 250 nens i nenes del territori. Vindran amb els seus clubs i escoles d’atletisme, dins de les categories de prebenjamí fins a cadet. És a dir, dels 6 als 14 anys.

Els participants duran a terme tot tipus de proves arreu de les pistes d’atletisme: velocitat, fons o allargada, amb distàncies des dels 600 fins als 1.000 metres. L’esdeveniment, organitzat per diferents institucions com el Consell Esportiu de La Selva, compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Lloret i del Club d’Atletisme Lloret – La Selva.

spot_img

El + Vist