19.6 C
Lloret de Mar
Els alumnes dels cicles formatius, venent els plats per emportar (IES Coll i Rodés).

Els alumnes dels cicles formatius del Coll i Rodés fan plats per emportar

Es tracta d'una prova pilot, que només s'adreça al professorat. Però, per la bona acollida que té, es plantegen obrir-ho al públic de fora.

Els alumnes dels cicles formatius, venent els plats per emportar (IES Coll i Rodés).

Darreres Notícies

Els alumnes dels cicles d’hostaleria de l’Institut Coll i Rodés ofereixen plats per emportar. Es tracta d’una prova pilot engegada fa poc, des del desembre passat, que es fa a banda dels menús que serveixen cada dia a l’aula d’aplicació.

De moment, el menjar per emportar només es ven en l’àmbit intern, és a dir, per als professors de l’institut. Tot i això, a causa de la bona acollida que ha tingut la iniciativa, en què es venen tots els plats, es plantegen obrir-ho al públic de fora. Didac Gomez, coordinador dels cicles d’hostaleria, assenyala que “tot el que s’ha elaborat, s’ha venut, ha funcionat molt bé”.

Entre l’oferta de plats per emportar hi ha primers, segons i postres. Per exemple, galtes de porc, llenties estofades, calamars farcits, salmó amb col verda, pastís Sacher o delícies de coco i xocolata.

https://twitter.com/ColliRodes/status/1339930246267752449?s=20

Pel que fa als menús diaris, a causa de les restriccions de la Generalitat per frenar la tercera onada de contagis de la Covid-19, els horaris s’han modificat. El menú degustació es pot tastar d’un quart de dues i fins a les dues de la tarda, mentre que el menú curt es pot demanar fins a dos quarts de tres de la tarda.

https://twitter.com/ColliRodes/status/1351685161147105281?s=20

Segons fonts de l’institut, a l’aula d’aplicació es mantenen les restriccions habituals dels restaurants: és a dir, aforament reduït al 30% i taules amb un màxim de 4 persones.

En aquest curs hi ha cap a un centenar d’alumnes que cursen els cicles formatius del Coll i Rodès, entre cuina, hostaleria, pastisseria o allotjament turístic. Les pràctiques es duen a terme a les instal·lacions de l’hotel Olympic.

spot_img

El + Vist