24.8 C
Lloret de Mar
Accés al camí de ronda, tallat per esllavissades

Els amos de Can Juncadella presenten un recurs pel camí de ronda

Nou entrebanc per a la resolució del conflicte amb el camí de ronda en el seu pas per Can Juncadella. Segons publica el Punt Avui, els propietaris de la finca, Flinder Data, han presentat a l’Ajuntament un recurs de reposició contra el rebuig del Consistori al nou projecte. En Junta de Govern Local es va […]

Accés al camí de ronda, tallat per esllavissades

Darreres Notícies

Nou entrebanc per a la resolució del conflicte amb el camí de ronda en el seu pas per Can Juncadella. Segons publica el Punt Avui, els propietaris de la finca, Flinder Data, han presentat a l’Ajuntament un recurs de reposició contra el rebuig del Consistori al nou projecte.

En Junta de Govern Local es va aprovar donar un termini d’un mes a la propietat perquè presentés les modificacions exigides pel servei provincial de Costes a Girona del Ministeri de Medi Ambinet i Medi Rural i Marí. En cas de no presentar les modificacions, l’Ajuntament recuperaria la titularitat dels camins públics que hi ha a la finca i que van passar a mans de Flinder Data precisament a canvi que la propietat reparés el camí de ronda. Això va ser el 2009 i des d’aleshores els camins que abans eren públics estan tancats; i el camí de ronda, també, pendent de les reparacions necessàries després que les esllavissades el malmetessin.

L’Ajuntament va donar el termini d’un mes a Flinder Data, empresa vinculada a alts càrrecs del Kazakhstan, perquè l’arquitecta municipal va constatar que no havia presentat les modificacions demanades en el projecte, sinó que n’havia presentat un de diferent.

spot_img

El + Vist