25.9 C
Lloret de Mar
Els Abbey Road, en un concert del 2020.

Els Beatles barcelonins tornen al Clon Festival de Lloret de Mar

Els Abbey Road actuen aquest dissabte, amb un espectacle que combina tecnologia i l'essència del grup de Liverpool.

Els Abbey Road, en un concert del 2020.

Darreres Notícies

Els barcelonins Abbey Road -una de les millors bandes que rendeixen tribut als Beatles– tornen a Lloret de Mar. Els tindrem aquest cap de setmana oferint tots els èxits de la mítica banda de Liverpool, en un concert gratuït i pensat per a tots els públics, com totes les actuacions del Clon Festival.

Un dels integrants dels Abbey Road, Ferran Corbalán –que fa de George Harrison- avança que l’actuació d’aquest dissabte serà “una recopilació dels grans èxits dels Beatles, que és el que vol sentir la gent”.

El concert s’adreça als fans dels Beatles i de la música en general, que gaudiran cantant i ballant cançons que tots coneixem com “Help”, “Hey Jude”, “Penny Lane”, “All you need is love” o “I want to hold your hand”.

L’actuació, a més, suposa el retorn dels Abbey Road a Lloret, on ja han actuat en altres ocasions al Clon Festival -en les primeres edicions- i també al Teatre amb la versió Beatles For Kids.

Els Abbey Road porten 33 anys actuant com a banda de tribut. Han imitat als Beatles al festival de Liverpool, a la mítica The Cavern i des del 2020 ofereixen un espectacle “molt visual” que combina la tecnologia amb l’essència dels Beatles.

Els Abbey Road, en un concert a La Garriga
Els Abbey Road, en un concert a La Garriga

Segons Ferran Corbalán, tant ell com els altres integrants “som amics i fans dels Beatles, a cadascú li agrada el seu personatge, ens ho passem molt bé i volem que la gent gaudeixi amb nosaltres”.

El concert dels Abbey Road -molt esperat- és aquest dissabte, a les 22.30h, a la Roca d’en Maig.

spot_img

El + Vist