-0.9 C
Lloret de Mar

Els Beatles barcelonins tornen al Clon Festival de Lloret de Mar

Els Abbey Road actuen aquest dissabte, amb un espectacle que combina tecnologia i l'essència del grup de Liverpool.

Els Abbey Road, en un concert del 2020.
Els Abbey Road, en un concert del 2020.

Darreres Notícies

Els barcelonins Abbey Road -una de les millors bandes que rendeixen tribut als Beatles– tornen a Lloret de Mar. Els tindrem aquest cap de setmana oferint tots els èxits de la mítica banda de Liverpool, en un concert gratuït i pensat per a tots els públics, com totes les actuacions del Clon Festival.

servicios profesionales jimenez

Un dels integrants dels Abbey Road, Ferran Corbalán –que fa de George Harrison- avança que l’actuació d’aquest dissabte serà “una recopilació dels grans èxits dels Beatles, que és el que vol sentir la gent”.

El concert s’adreça als fans dels Beatles i de la música en general, que gaudiran cantant i ballant cançons que tots coneixem com “Help”, “Hey Jude”, “Penny Lane”, “All you need is love” o “I want to hold your hand”.

L’actuació, a més, suposa el retorn dels Abbey Road a Lloret, on ja han actuat en altres ocasions al Clon Festival -en les primeres edicions- i també al Teatre amb la versió Beatles For Kids.

Els Abbey Road porten 33 anys actuant com a banda de tribut. Han imitat als Beatles al festival de Liverpool, a la mítica The Cavern i des del 2020 ofereixen un espectacle “molt visual” que combina la tecnologia amb l’essència dels Beatles.

Els Abbey Road, en un concert a La Garriga
Els Abbey Road, en un concert a La Garriga

Segons Ferran Corbalán, tant ell com els altres integrants “som amics i fans dels Beatles, a cadascú li agrada el seu personatge, ens ho passem molt bé i volem que la gent gaudeixi amb nosaltres”.

El concert dels Abbey Road -molt esperat- és aquest dissabte, a les 22.30h, a la Roca d’en Maig.

spot_img

El + Vist