9.2 C
Lloret de Mar
Imatge de l'anunci d'Estrella Damm pels boscos de Lloret

Els boscos de Lloret, un dels escenaris del nou anunci d’Estrella Damm

Els boscos de la Punta Garbí i el camí de ronda de Sa Boadella són alguns dels indrets de l'esport publicitari de la popular marca de cerveses.

Imatge de l'anunci d'Estrella Damm pels boscos de Lloret

Darreres Notícies

Així ha estat la Festa de la Cultura Lloretenca més insòlita

La gala va incloure els premis que no es van poder donar el 2020 per la pandèmia.

Lloret de Mar informa prop de 100 empresaris sobre els fons europeus de recuperació postCovid

Amb la voluntat de treballar el sector públic i privat plegats, per poder obtenir una de les línies de subvenció per a destinacions madures.

La Biblioteca, El Puntet i Can Saragossa expedeixen un total de 356 IdCATs al mes de març

A l’Oficina d’Informació i Informació Ciutadana (OIAC) se n’han fet 1.319, per la qual cosa el total es situa en 1.675 expedicions d’IdCATs.

S’obren les inscripcions de la 5a Night Trail, prevista el 26 de juny a Lloret de Mar

La prova compta amb dues distàncies: 7 km, una modalitat apta per a tothom, i una altra de 16 km, més exigent.

Últimes places per al Torneig de Pàdel Renault, que espera reunir 80 parelles

La 1a edició de la competició -amb categoria masculina, feminina i mixta- l'organitza el Club Pàdel Lloret, amb la col·laboració de la Piscina els propers 21, 22 i 23 de maig.

Els boscos de la Punta Garbí i el camí de ronda de Sa Boadella, a Lloret de Mar, són alguns dels escenaris del nou anunci d’Estrella Damm. La marca de cerveses ha escollit diversos indrets de la Costa Brava pel seu espot publicitari.

És un anunci dedicat al sector de la restauració, que s’ha vist molt afectat per la pandèmia del coronavirus. El protagonitzen una quarantena de xefs de gran prestigi com, per exemple, Ferran Adrià, Joan Roca, Carme Ruscalleda o Nandu Jubany.

Elizabeth Keegan, gerent de Lloret Turisme, explica que, tot i que Lloret no surt esmentat en les localitzacions de l’anunci, perquè l’objectiu es mostrar l’entorn del Bully, és una evidència que molts dels paisatges es troben a la vila i en destaca la seva qualitat. En concret, el moment de l’anunci en què es veuen els boscos de Lloret és a la part central, cap al segon 35.

“Hi ha qui només s’imagina aquests paisatges al Cap de Creus, per exemple, però no, també hi són a Lloret, a casa nostra”

Elizabeth Keegan

L’Ajuntament i Lloret Turisme han gestionat els permisos pertinents per dur a terme aquests rodatges a la vila, que es van fer el passat 25 de gener. A més, molts dels cuiners que hi apareixen van allotjar-se a Lloret la nit abans d’enregistrar les escenes.

- Publicitat -

El + Vist

Vacunació de més de 300 persones avui al CAP del Rieral

Al llarg de tot el dia, es vacunaran 360 persones (majors de 79 anys), contactades prèviament per Salut.