16 C
Lloret de Mar

Els cocodrils protagonitzen la sessió de contes d’aquest dissabte a la Biblioteca

L’activitat, que es farà en castellà, anirà a càrrec del contista Roger Tugues, que donarà a conèixer diferents secrets d’aquest animal als més petits de la casa.

Darreres Notícies

Josep Pérez, veí de Lloret, denuncia que pateix homofòbia de manera reiterada

Fa 20 anys que conviu amb el mateix home, amb qui està casat, i assegura que fins ara no havien tingut mai cap problema. Des de fa uns anys, però, té uns veïns que l'agredeixen per la seva condició sexual.

‘I tu, què hi veus?’, el vídeo amb motiu del Dia Contra l’Homofòbia

L'Ajuntament commemora el 17 de maig amb aquest vídeo de Meraki Films i ha preparat un acte, diumenge al Teatre, amb una taula d'experiències i una performance de La Caravana de les Arts, entre altres coses.

‘Compra responsable, compra sostenible’ per commemorar la Setmana Internacional dels Mercats

La Xarxa de mercats sedentaris, entre els quals hi ha el de Lloret, organitza un any més la campanya 'Estimo el meu mercat' centrada en la compra sostenible i de proximitat.

L’alumnat dels cursos municipals exposa els seus treballs fets telemàticament durant la pandèmia

Són els alumnes del Casal Municipal de la Gent Gran i dels Centres Cívics, que inauguren l'exposició demà i es podrà visitar fins al 28 de maig, a la Casa de la Cultura.

El lloretenc José García és el conserge a ‘Moebius’, la nova sèrie de TV3

El thriller psicològic, protagonitzar per Aida Oset i dirigit per Eduard Cortés, s'estrena aquesta nit, a les 22.05, amb un doble episodi.

Els cocodrils seran els protagonistes de la tercera sessió del Racó dels Contes, aquest dissabte a la Biblioteca. L’activitat, que es farà en castellà, anirà a càrrec del contista Roger Tugues, que donarà a conèixer diferents secrets d’aquest animal als més petits de la casa.

A través de diferents històries, els participants descobriran a què juguen els cocodrils i sabran com un d’ells es va enamorar d’una girafa. A més, també coneixeran un personatge molt especial: la Cocollona. El contista Roger Tugues explica que serà una sessió molt divertida.

El contista Roger Tugues.

L’activitat “Cocodriloz” és oberta a tothom. Aquest dissabte, a partir de les 11:30h, a la Biblioteca. No cal inscripció prèvia, però l’aforament és limitat. Els assistents hauran de dur la mascareta. A més, es farà la neteja de mans amb gel hidroalcohòlic i s’hauran de seguir totes les mesures de seguretat que s’indiquin a l’entrada de l’equipament.

- Publicitat -

El + Vist

S’obre la preinscripció a les llars d’infants municipals de Lloret

La convocatòria per a Els Pops i La Lola Anglada s'adreça a famílies amb infants nascuts els anys 2019 i 2020.