20 C
Lloret de Mar

Els cocodrils protagonitzen la sessió de contes d’aquest dissabte a la Biblioteca

L’activitat, que es farà en castellà, anirà a càrrec del contista Roger Tugues, que donarà a conèixer diferents secrets d’aquest animal als més petits de la casa.

Darreres Notícies

Els cocodrils seran els protagonistes de la tercera sessió del Racó dels Contes, aquest dissabte a la Biblioteca. L’activitat, que es farà en castellà, anirà a càrrec del contista Roger Tugues, que donarà a conèixer diferents secrets d’aquest animal als més petits de la casa.

A través de diferents històries, els participants descobriran a què juguen els cocodrils i sabran com un d’ells es va enamorar d’una girafa. A més, també coneixeran un personatge molt especial: la Cocollona. El contista Roger Tugues explica que serà una sessió molt divertida.

El contista Roger Tugues.

L’activitat “Cocodriloz” és oberta a tothom. Aquest dissabte, a partir de les 11:30h, a la Biblioteca. No cal inscripció prèvia, però l’aforament és limitat. Els assistents hauran de dur la mascareta. A més, es farà la neteja de mans amb gel hidroalcohòlic i s’hauran de seguir totes les mesures de seguretat que s’indiquin a l’entrada de l’equipament.

spot_img

El + Vist