13.7 C
Blanes
Un moment de l'animat espectacle 'Els colors de Duke Ellington'.

‘Els colors de Duke Ellington’ arriba al Teatre de Lloret de Mar

És un concert teatralitzat de jazz, en què els músics actuen i faran riure el públic.

Un moment de l'animat espectacle 'Els colors de Duke Ellington'.

Darreres Notícies

“Els colors de Duke Ellington” és un concert teatralitzat basat en el jazz que va popularitzar el famós músic a principis del segle passat, que arriba aquest divendres al Teatre de Lloret.

En aquesta proposta, el teatre i la música s’uneixen per acostar el món del jazz a tots els públics d’una manera diferent i original. Així doncs, la vetllada traslladarà els espectadors al glamur dels elegants clubs nocturns on va triomfar la música de Duke Ellington, pioner i geni de la història del jazz.

Marcel Tomàs, director de l’espectacle, assenyala que “Duke Ellington va ser un gran compositor que va revolucionar la música de principis del segle XX treient el jazz dels ambients clandestins i sofisticant-lo amb una gran banda, el va posar de moda i va voltar pel món” i explica que Ellington “a més “era una persona mística i educada, que quan escoltava musica veia colors”.

L’espectacle ofereix, també, una bona dosi d’humor i moments còmics imprevisibles, prenent com a referència les divertides pel·lícules dels germans Marx. I és que els músics no només toquen, també fan d’actors i diverteixen el públic.

Es tracta d’un concert teatralitzat, amb Cascai Teatre, Marcel Tomàs i la big band del Girona Jazz Project, que arriba a Lloret amb el suport de l’Associació Amics de la Música. “Els colors de Duke Ellington” es podrà veure al Teatre de Lloret aquest divendres, a les 20h. Les entrades valen 15 euros.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist